BIST 9.468
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.503,64
HABER /  GÜNCEL

Karayollarında son durum!

Karayollarının bazı kesimlerinden devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Abone ol

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün günlük yol durumu bültenine göre, Tekirdağ'daki sel felaketi sırasında oluşan Çerkezköy-Saray yolu üzerindeki tahribat nedeniyle ulaşıma kontrollü olarak izin veriliyor.

İZMİR- MANİSA YOLUNDA TEMİZLİK

Manisa-İzmir yolunun 9-11. kilometreleri arasındaki bölünmüş yolun İzmir-Manisa istikametinde heyelan temizleme çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.

Salihli-Kula-Selendi yolunun 12-13. kilometrelerindeki alt geçit yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak veriliyor.

Çankırı-Kastamonu İl Sınırı-Tosya-Samsun yolunun 44'üncü kilometresinde bulunan Ortalıca Köprüsü'ndeki yapım çalışmaları nedeniyle, ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak veriliyor.

Kocaeli İl sınırı Yalova yolunun 6-7. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun diğer bölümünden gidiş-geliş olarak sağlanıyor.

Karacabey-Bursa yolunun 49-54. kilometreleri arasındaki asfalt çalışmaları nedeniyle ulaşıma bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak izin veriliyor.

Kırşehir-Kayseri yolunun 10-48. kilometreleri arasındaki (Çalış-Kızılağıl) yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Ankara-Elmadağ-Kırıkkale yolunun 50-53'üncü kilometreleri arasında şev tanzimi ve taş duvar yapımı nedeniyle bölünmüş yolun bir şeridi trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanıyor.

Samsun-Ankara yolunun 1-32. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.

Akhisar-Manisa yolunun Akhisar şehir geçişi Balıkesir istikametinde üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşıma bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak izin veriliyor.

Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki (Kozağaç, Boğayokuşu ve Karaltı mevkileri) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı ve Perşembe günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Konya-Isparta il sınırı-Yalvaç ayrımı yolunun 6-18. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle 15 Aralık'a kadar yol ulaşıma kapatıldı.

O-2 otoyolunun Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile Çamlıca gişeleri arasında kalan muhtelif kesimlerdeki üstyapı yenileme ve tamirat çalışmaları nedeniyle 23.00-06.00 saatleri arasında çalışılan şeritlerde yol trafiğe kapatılacak ve ulaşım diğer şeritlerden sağlanacak.

Konya-Beyşehir yolunun 55-57. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları yapılacağından 1 Kasım 2012 tarihine kadar hafta içi her gün 14.00-17.00 saatleri arasında araç geçişine izin verilmeyecek.

TEM OTOYOLUNDA ÇALIŞMA

TEM Otoyolunun Avcılar-Kınalı kesimi anayolda; Hadımköy, Çatalca, Silivri ve Kınalı Köprülü Kavşak kolları, gişe sahaları ve bağlantı yollarında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanacak. Çalışmaların gece yapılacak bölümlerinde 23.00-07.00 saatleri arasında kavşak kolları trafiğe kapatılarak trafik alternatif güzergahlardan sağlanacak.

Söke-Milas yolunun 0-19. kilometreleri arasındaki (Bafa gölü-Karacabel tüneli mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87. kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde devam eden patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle saat 19.00'a kadar ulaşıma belli aralıklarda izin verilmeyecek.

Söke-Milas Ayrımı-Akbük-Didim yolunun 6-11. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, perşembe ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Artvin-Erzurum yolunun 1-18. kilometreleri arasındaki (Ardanuç il yolu ayrımı-Oruçlu mevki arası) Deriner Barajı'nın su tutması nedeniyle yol trafiğe kapanmış olup, ulaşım Artvin Sanayi Mahallesi Oruçlu mevki arasındaki servis yolundan sağlanıyor.

Dumlupınar-Altıntaş yolu arasındaki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım otobüs, kamyon ve çekici gibi araçlara kapatılmış olup, binek araçların (otomobil, pikap... vs) geçişlerine ise kontrollü olarak izin veriliyor.