BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.508,68
GÜNCEL

Karakolun önünde silahlı çatışmaya girdiler! Hareketli dakikalar

ADIYAMAN'da kavga eden iki aile, gözaltına alınıp götürüldükleri karakolun önünde silahlı çatışmaya girdi. 15 kişinin yaralandığı olayla ilgili 21 kişi gözaltına alındı. İşte o çatışma anının görüntüleri...

ADIYAMAN'da birbiriyle husumetli olan Uçar ile Önemli ailesi fertleri, dün gece Hocaömer Mahallesi'nde karşılaşınca tartıştı. Tartışma, büyüyüp kavgaya dönüştü. Olayı görenlerin ihbarıyla mahalleye gelen polis ekipleri, ayırdığı kavgaya karışanları gözaltına alarak Yeşilyurt Polis Merkezi'ne götürdü.

KARAKOL ÖNÜNDE BİRBİRLERİNE ATEŞ AÇTILAR... Bu sırada olayı duyan ve Yeşilyurt Polis Merkezi önüne gelen iki ailenin yakınları arasında yeniden tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada, karakol önünde bekleyen kalabalıktakiler yanlarında bulunan tüfeklerle birbirlerine ateş açmaya başladı.

ÖZEL HAREKAT EKİPLERİ ÇAĞRILDI... İki grup arasında çıkan çatışma sırasında polisler de silahlarını çekip havaya ateş açarak kavgayı sonlandırmaya çağırdı. Bölgeye takviye olarak gönderilen özel harekatçıların müdahalesi ile sonlandırılan kavganın ardından yaralanan 15 kişi, ambulanslarla hastanelere götürüldü.

21 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI... Ayakta tedavisi yapılan yaralılardan 10'u polis tarafından gözaltına alındı. Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında polis, 11 kişiyi daha gözaltına aldı. Sorgusu süren 21 kişinin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda ise çok sayıda tüfek, bıçak ve sopa ele geçirildi.

HEPSİ BİRER SUÇ MAKİNASI ÇIKTI... Adıyaman'da tedirginliğe yol açan polis merkezi önündeki çatışma ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Halen emniyette sorgusu süren 21 şüpheliden 15'inin kasten adam öldürme, uyuşturucu ticareti, tehdit, yaralama, tefecilik, hırsızlık ve cinsel istismar gibi suçlardan kaydı olduğu da ortaya çıktı.

Sitene Ekle