BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,01
ALTIN 2.427,85

Karadeniz turu için hazırlanın!

Karadeniz turu için hazırlanın!

Yaz geldi çattı! Aklınızda hala bir tatil planı yoksa endişelenmeyin. Eşsiz doğası ve yazın bile sizi terletmeyen, muhteşem iklimi ile Karadeniz Bölgesi'ne gitmeye hazırlanın...

Karadeniz turu için hazırlanın!

“Fırsatım olsa da bir Karadeniz turu yapsam,” lafını birçok kez söylemiş, çevrenizden de Karadeniz’i gezmek isteyen birçok kişiden bu sözü duymuşsunuzdur. Hayallerinizdeki tur yalnızca sözde kalmasın diye birbirinden güzel ve konforlu Karadeniz turlarını derledik! Bu yaz Karadeniz’in yeşil şehirlerinin, ciğerlerinizi dolduracak ve size yaşadığınızı hissettirecek havasıyla o ünlü yaylalarının tadını çıkartmanın tam zamanı!

Karadeniz turu için hazırlanın!

Karadeniz Ama Hangi Karadeniz? Karadeniz turu yapmaya karar verdiniz diyelim. Ancak Karadeniz o kadar geniş ve zengin bir coğrafya ki, halkının konuştuğu dil, şive, mutfak, yaşayış şekli ve gelir kaynakları bırakın şehri, bir ilçeden diğerine bile değişiklik gösterebiliyor. Siz en iyisi sizin için hazırladığımız “Karadeniz Rehberi”ne bir göz atın. Karadeniz turu planlarınızı ona göre yapın.

Karadeniz turu için hazırlanın!

Karadeniz Rehberi Nereleri Görmeli? Neler Yapmalı? İşte tarihi, doğası ve sıcakkanlı insanlarıyla dillere destan Karadeniz’de yapmadan geçmemeniz gereken şeyler:

Karadeniz turu için hazırlanın!

Sümela Manastırı'nı Ziyaret Doğu Karadeniz deyince akla Trabzon, Trabzon deyince de akla Sümela Manastırı gelir.M.S. 365-395 yılları arasında inşa edildiği düşünülen, deniz seviyesinden 1.150 metre yükseklikteki bu manastıra çıkan yolu tırmanıp muhteşem Maçka manzarasını doyasıya yaşayabilir. Manastırda bir tarihe tanıklık edebilirsiniz.