BIST 9.066
DOLAR 32,38
EURO 34,97
ALTIN 2.325,77
HABER /  MEDYA

Karadayı 99. bölüm Belgin ve Feride karşı karşıya!

Karadayı 99. bölümde heyecan dorukta. Feride ile Belgin duruşma gününde karşı karşıya geliyor. Nail sonunca asıl amacını Mahie'e anlatıyor.

Abone ol

Karadayı 99. bölümde heyecan dorukta. Feride ile Belgin duruşma gününde karşı karşıya geliyor. Nail sonunca asıl amacını Mahie'e anlatıyor.

Nail’in başına gelenleri gören Seyis ve Sosyete, Mahir’le tek başlarına baş edemeyeceklerini anlamışlardır. Mehmet Saim’e gidip Mahir’in asıl amacını anlatırlar. Nail’in başına gelenleri gören Seyis ve Sosyete, Mahir’le tek başlarına baş edemeyeceklerini anlamışlardır. Mehmet Saim’e gidip Mahir’in asıl amacını anlatırlar.

screen-shot-2015-02-23-at-10.02.25-am.png

Mehmet Saim, Mahir’in kendisinin peşinde olduğunu ve çemberin giderek daraldığını öğrenir. Mahir’i bir an önce durdurmak zorundadır. Mehmet Saim’in yeni planı nedir? Mehmet Saim bir kez daha Mahir’i oyuna getirmeyi başarabilecek midir?Mahir Feride’nin gazeteci tarafından tehdit edildiğini öğrenir.Feride ile birlikte Tarık’la buluşmaya gider.

screen-shot-2015-02-23-at-9.58.19-am.png

Amacı adamı konuşturup, bu işi yaptıranları öğrenmek ve fotoğrafları almaktır. Mahir fotoğrafları alıp Tarık’ı konuşturabilecek midir? İlknur Seyis’le evlenmeye karar verdiğini babasına açıklar. Nazif bu evliliğe asla izin vermeyeceğini sert bir şekilde ifade eder.

screen-shot-2015-02-23-at-9.58.10-am.png

Babasını ikna edemeyeceğini anlayan İlknur eşyalarını toplayıp evi terk eder. Seyis’in evine giden İlknur’u burada büyük bir sürpriz beklemektedir. İlknur’u bekleyen sürpriz nedir? Belgin’in duruşma günü gelmiştir. Aleyhinde hiç bir delil olmadığı için serbest kalacağından emin bir şekilde mahkemeye gider. Belgin ve Feride mahkemede karşı karşıyadır.

screen-shot-2015-02-23-at-9.57.56-am.png

Birbirlerinden hiç haz etmeyen Feride ve Belgin restleşmesinin sonucu ne olacaktır. Birbirlerinden hiç haz etmeyen Feride ve Belgin restleşmesinin sonucu ne olacaktır.

98. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Karadayı nefes kesen bir bölümle seyircisiyle buluşacak. Turgut'un asıl amacaını anlayan Feride ne yapacak. Mahir'i bekleyen büyük sürpriz ne?

Feride Mehmet Saim’in neden Turgut’tan bu kadar çok çekindiğini öğrenebilecek midir?  Feride Mehmet Saim’e Turgut’un söylediklerinden bahsedince Mehmet Saim çok öfkelenir ve kesinlikle Turgut’tan uzak durmasını tembih eder.

screen-shot-2015-02-16-at-10.59.26-am.png

Babasının Turgut’tan çekindiğini fark eden Feride şaşkına döner. Nazif, Nail’in verdiği sözü tutmayacağından emindir. Ona göre Nail oğlunu alsa bile kendisini ve Mahir’i öldürecektir. Nail’den kendisini öldürmesini ve Mahir’in peşini bırakmasını ister.  Turgut Feride’ye devlet için çalıştığını onu yakalamak için boşuna uğraştığını anlatır. Bütün bunlar olurken Feride Turgut’un amacının ne olduğunu öğrenmek için evine gider. Turgut’a hesap sorar. Mahir demir parmaklıklar arkasında babasının kaçırıldığını öğrenmiştir ve çılgına dönmüştür.  Bazıları kahraman doğar bazıları sonradan kahraman olur. Mahir her ikisi...1970'lerde Beyazıt'ta mutlu bir aile... Bir nişan günü her şey değişti...

screen-shot-2015-02-16-at-10.59.20-am.png

İşlemediği bir cinayet yüzünden Kara ailesinin babası, Nazif idam hükmü aldı... Mahir o gün vazgeçti kendinden, hayatından, sevdalarından, yarınlarından...

screen-shot-2015-02-16-at-10.59.01-am.png

Tek yolu vardı artık. Gerçek katili bulup, adaleti sağlamak ve babasını darağacından kurtarmak. Darağacına giden bu yolda önünde bir de imkansız bir aşk var.

KARADAYI'DA NELER OLDU?

ATV'nin sevilen dizisi Karadayı'ya bu hafta Mahir'e kurulan tuzak damga vurdu. Turgut, Belgin'i de ortak ettiği oyunla, Mahir'i bir kez daha tuzağa düşürmeyi başardı. İntikam duygusuyla yanıp tutuşan Mahir ise oynanan oyunu karakolda çözecektir. Belgin'in getirdiği haber ise Mahir'i bir kez daha yıkacaktır.

ATV'nin sevilen dizisi Karadayı'da Savcı Turgut, Belgin ile birlikte Mahir'e tuzak kurar. Turgut'un tek amacı ise Mahir'i, Feride'nin gözünde küçük düşürmek, intikam ateşiyle canavara dönüştüğünü göstermektir.

TURGUT'UN PLANI İŞLER

Savcı Turgut'u alıkoyan Mahir, Korkut'a gerçek kimliğini itiraf ettirmeye çalışsa da bunu başaramaz. Belgin'in ihbarıyla Mahir, Turgut'u alıkoyduğu yerde yakalanır. Turgut hastaneye kaldırılırken Mahir ise gözaltına alınır. Tüm bu gelişmeleri ise Feride bir köşeden izlemektedir.

MAHİR CENDEREDE

Nail ise Mahir'den intikam almak için Nazif Baba'yı kaçırır. Haberi duyan Mahir'in ise bir kez daha babası için eli kolu bağlı biçimde karakoldadır.