BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,01
ALTIN 2.427,85
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Karabükspor'un ilk mağlubiyeti

Gelecek sezon Turkcell Süper Lig'de mücadele edecek olan Kardemir Karabükspor futbolcuları, engelli çocuklarla gösteri maçı yaptı.

Abone ol

Gelecek sezon Turkcell Süper Lig'de mücadele edecek olan Bank Asya 1. Lig lideri Kardemir Karabükspor'un futbolcuları, engelli çocuklarla gösteri maçı yaptı.

Serebral Palsili Çocuklar Derneği (SERÇEV) tarafından, Optimum Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe, Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Feridun Tankut, Futbol Şube Sorumlusu Metin Yılmaz, Genel Menajer Seyit İçgül, teknik direktör Yücel İldiz ile futbolcular Burak Akdiş, Bülent Bal ve Muhammet Özdil katıldı. Futbolcularla, engelli çocuklar minyatür sahada tek kale maç yaptı. Minyatür kalede maç yapan futbolcular 23 hafta sonra ilk mağlubiyetini engelli çocuklar karşısında aldı. Daha sonra
futbolcular, engelli çocuklara imzalı futbol topu hediye etti.

Teknik direktör İldiz, yaptığı açıklamada, herkesin her an engelli olabileceğini belirterek, "Sosyal projelere elimizden gelen her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Onlar biziz, her an herkes engelli olabilir'' diye konuştu. Program sonrası Dernek yöneticileri tarafından Kulüp Başkanı Hikmet Feridun Tankut'a teşekkür belgesi verildi.