BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.429,86
HABER /  DÜNYA

Karabükspor’dan F.Bahçe’ye geçen yıllı gönderme

Kardemir Karabükspor basın sözcüsü ve Asbaşkan Ahmet Gölbek, hafta sonu sahalarında konuk edecekleri Fenerbahçe karşısında geçen sezon aldık...

Abone ol

Kardemir Karabükspor basın sözcüsü ve Asbaşkan Ahmet Gölbek, hafta sonu sahalarında konuk edecekleri Fenerbahçe karşısında geçen sezon aldıkları başarılı sonucun aynısı almaya gayret edeceklerini söyledi.

“FENERBAHÇE’NİN KADROSU ÇOK GÜÇLÜ”
Fenerbahçe’nin ligin flaş ekiplerinden biri olduğunu güçlü bir marka ve çok güçlü kadroya sahip olduğunu belirten Gölbek, “Bunun semeresini de puan cetvelinde en üstte olmakla görüyorlar. Fenerbahçe karşısında aldığımız çok başarılı sonuçlarımız var. Geçen sezon Fenerbahçe karşısında hem kendi sahamızda hem de deplasmanda aldığımız başarılı sonuçlarımız var. Karabükspor elindeki kadroyu en iyi şekilde motive ederek sahaya sunacaktır. Bu maçtan da başarı ile ayrılmaya gayret edecek. Tolunay Kafkas ve yardımcıları Pazar günü oynanacak maç için ellindeki kadroyu en verimli şekilde değerlendirmenin çabası içinde. Bu çabanın karşılığını başarılı bir sonuç alarak görecekler. Karabükspor, Fenerbahçe maçında elbette kadro üstünlüğü açısından hayli geride. Fenerbahçe’nin kadrosu çok güçlü isimlerden oluşuyor. Ama Karabüksporlu futbolcular bu aradaki farkı yüreklerinde ortaya koyarak kapatacaklardır. Teknik kadromuz takımı bu şekilde motive ediyor. Pazar günü en iyi sonucu alarak sahada çıkmanın gayreti içinde olacağız. Takımda eksik olarak Erkan cezalı, Hakan Özmert sakat. Onun dışında eksiğimiz yok. Takımımızın son haftalarda aldığı başarılı sonuçları bu maçta da alarak ülke gündemine oturmanın zevkini alacaktır” dedi.

“DANY GÜNDEMİMİZDE”
Ahmet Gölbek, transfer noktasında çeşitli isimlerle görüşmelerin devam ettiğini söyleyerek, “Transfer çok ilginç bir olay. Siz bir futbolcuya talip olduğunuzda, o futbolcu kendisine talip olunduğunu kamuoyuna deklare ederek pazarı arttırmaya gayret ediyor. Bizde talip olduğumuz ve görüştüğümüz futbolcuların isimlerini vermekten imtina ediyoruz. Dany ile birlikte başka futbolcularda mutlak süratle gündemimizde. 4-5 futbolcu ile kadronun takviye edilmesi şart. Teknik direktörümüzle ayrıldığımız bir tek konu var, o da bu kadro ile teknik direktörümüz çok verimli işler yaptı ve şuan ligde 8. sırada. Bu kadroyu çok verimli şekilde kullanarak iyi motive ederek başarılı sonuçlar aldı. Bundan sonra teknik direktörün ve heyetin elini güçlendirmek için yönetim olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Karabükspor, ikinci yarıya yeni transfer ettiği futbolcuları kadrosuna aktığı güçle lige girecektir.”

“LUALUA SORUN YUMAĞI OLDU”
Lualua’nın son zamanlarda gerek Karabük gerekse ülke kamuoyuna oturduğunu da belirten Gölbek, “ Öncelikle bir adale sakatlığı vardı ve bu sakatlığı gitti şimdi başka bir yerinde sakatlık başladı. Lualua sürekli olarak bir huzursuzluğun içinde, bir sorun yumağı oldu. Sanıyorum ailesinin Ankara’da olması bu sorunları tetikliyor. Lualua bizim 1.5 yıllık sözleşmesi olan futbolcumuz. Biz bu çerçevede yasal yükümlülüklerimizi yerine getiriyoruz. Lualua sorun ve huzursuzluk çıkartarak eğer gitmeyi planlıyorsa onu kafasında net bir şekilde silmesi lazım. Eğer gitmek istiyorsa maddi bedelini öder, hocası da izin verirse o zaman istediği yere gidebilir. Ama biz Lualua’ya 5 Ocak gününe kadar izin verdik. O güne kadar izin vermemize rağmen çalışmak istedi ve bizde A2 ile çalışmalarına devam etmesi için kendisine hoca verdik. Lualua Kardemiir Karabükspor’a katkı vermiştir ama kimsenin Karabükspor’dan daha üstte olmadığını da Lualua dahil herkesin bilmesi lazım. Eğer bir başka takımla görüşüyorsa, bu çok doğal hakkıdır görüşebilir. Gitmek istiyorsa da bu da çok doğal hakkı, gidebilir. Bunun maddi karşılığını mutlak suretle getirecek verecektir. Nasıl biz Lualua’ya 1.5 yıl içinde gereğini yerine getirip parasını ödüyorsak, gitmek gibi bir lüksü içinde olacaksa o da kulübün göstereceği bir bedeli ödeyecek ve gideyecek. Onun haricinde yapılabilecek bir şey yok. Eğer gitmek gibi bir niyeti varsa, takımda huzursuzluk ve sorun çıkartarak kendisini bedava göndertmek gibi bir hareket içinde olmayı kimse yemiyor, kimse yemez. Böyle bir olaya da ne Karabükspor yönetimi ne de kamuoyu yanaşmaz. Bedeli öder istediği yere gider. Gidecekse parayı getiri gider, yada 1.5 yıl altyapıda çalışmaya devam eder” dedi.
(İHA)