BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.302,73
HABER /  GÜNCEL

Kara Sevda 40. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kara Sevda 40. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizinin son bölümünde neler oldu? Kara Sevda yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti internethaber.com'da.

Abone ol

Kara Sevda 40. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Emir, Kemal’in önünü kesmek için hamlelerine başlıyor ancak Kemal’in Emir’e hazırladığı sürprizler Emir’i derinden sarsacak. Kara Sevda yeni bölüm detayları ve son bölüm özeti haberimizde...

KARA SEVDA 40. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Kemal, Emir’in oyunundan habersiz Deniz’le ilgili yaşadığı hayal kırıklığının ardından kendini çok çabuk toplar. Cezaevinden çıktığı günden beri aklında olan Kozcuoğlu’nu çökertme planına hız verir. İki hedef noktası vardır: Biri, Emir’in itibarı; diğeri Nihan’ın gözünde Ozan’ın ölümüyle ilgili kendini aklamak. Kemal, hedeflerine ulaşmak için Emir’in takip etmesinin çok zor olduğu şaşırtmacalı  bir yöntemle araştırmasına başlar. Emir de Kemal’in önünü kesmek için hamlelerine başlar. Kemal’in Emir’e hazırladığı sürprizler Emir’in hiç beklemediği yerlerden gelecektir. 

Nihan, Leyla’nın ittifakıyla, kendi planına devam eder. Kozcuoğlu ailesinin göbeğine ne zaman patlayacağı belli olmayan ilk dinamiti yerleştirir. Bu sırada, hiç beklemediği bir anda, eve gelen bir paket onu, Ozan’la ilgili çok derin bir sorgulamanın içine iter. Nihan’ın bütün bakış açısını değiştiren bu paket, Kemal ile Nihan’ı tekrar karşı karşıya getirecektir. Kemal’in vicdanının rahatlığı, Nihan’ın Kemal’e bakışını derinden sarsar. Kemal’i vicdanen “affetmeye” çok yakındır... Öte yandan Nihan, kızı için, Emir’den sonsuza kadar kurtulabilmek için planlarının kesintiye uğramaması gerektiğinin bilincindedir. Emir’e sürpriz bir doğum günü partisi organize eder.

Parti organizasyonunun olduğu gece, Kemal de başka bir planla davetsiz Kozcuoğlu evine gelir. Nihan ile Kemal’in bundan sonra gözlerinin birbirine değdiği her an, kalplerinin sesine karşı verecekleri bir sınav da olacaktır. 

Asu ve Tufan’ın sadakatle bağlı olan ilişkileri,  çok şiddetli bir krizle temelden sarsılır. Asu, Tufan’ı uzağına iter. Bu kararın bedelini Tufan, Emir’in sürpriz doğum günü partisinde ödetmek için harekete geçer. 

Emir’in doğum günü partisi, Kemal için araştırmasında çok büyük bir düğümün çözülebileceği gecedir. Ozan’ın ölümüyle ilgili hasıraltı edilmiş hayati delil, Nihan’la Kemal’i tekrar bir araya getirebilecek kudrettedir. 

KARA SEVDA SON BÖLÜM ÖZETİ

Kara Sevda'nın son bölümünde şunlar yaşandı; Nihan’ın kucağında Deniz’i gören Kemal, geçmişe dair parçaları bir araya getirdiğinde aklında tek bir soru belirir: Deniz, kendi kızı olabilir mi? Kemal’in kalbinin sesinden daha somut bir kanıta ihtiyacı vardır. Emir ise Kemal’in Deniz konusunda şüphelendiğini anladığında, gerçeği gizlemek için bütün silahlarını kuşanır.

Nihan, Kemal ile Emir’in Deniz üstünden başlayacağı savaşa karşı kendi tedbirlerini alır. Bir anne olarak, evladının zarar görmemesi için bıçak sırtı kararlar verir. Çok riskli bir ittifak kurar. Bu ittifak, Kemal ile Emir arasındaki dengeyi tamamen değiştirecektir.

Öte yandan Kemal, Emir’le hala görüştüğünü anladığı Zeynep’in karşısına çıkmak için baba evine gider ve sürpriz bir şekilde Ozan’dan geriye kalan mektubu bulur. Mektupta yazanlar, Ozan’ın intiharını Kemal’in gözünde ilk kez şüpheli hale getirir.

Nihan’dan bir çocuğu olabilme ihtimali Kemal’in geleceğe dair bütün kararlarını askıya almasına neden olur. Asu ise Kemal’i köşeye sıkıştırmak için ailesini yanına çeker. Gecenin sonunda Kemal ve Asu’yu büyük bir yüzleşme beklemektedir.

Kemal gerçekleri ortaya çıkaracak planını harekete geçirir. Leyla’nın düzenlediği kermeste Kemal bütün engellemelere rağmen kızıyla ilgili “gerçeğe” doğru ilerleyecektir.

KARA SEVDA DİZİSİ KONUSU

Kara Sevda, 14 Ekim 2015'te Star TV'de[1] yayınlanmaya başlayan dizidir. Dizinin başrollerinde Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu yer almaktadır. Yapımcılığını Kerem Çatay'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Hilal Saral bulunmaktadır. Senarist kadrosunda Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün'ün bulunduğu dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca; Kürşat Alnıaçık, Burak Sergen, Zeyno Eracar, Orhan Güner, Neşe Baykent, Barış Alpaykut, Melisa Aslı Pamuk yer alıyor. Dizinin çekimleri 1. bölümdeki maden kazası (Zonguldak) hariç İstanbul ilinde gerçekleşmektedir. Dizide madende bir facia yaşandıktan sonra hayatı değişen genç bir maden mühendisinin hikayesi anlatılmaktadır. Genç madenciyi Burak Özçivit canlandırıyor.

KARA SEVDA DİZİSİ OYUNCULARI

Burak Özçivit
Kemal Soydere
Maden mühendisi. Yeniköy'ün kıt kanaat dünyasının, yolun öte yanının, mahallenin çocuğu. Berber Hüseyin ile ev hanımı Fehime'nin üç çocuğundan biri. Tarık'ın kıskandığı kardeşi, Zeynep'in hayran olduğu abisi. Nihan ile 2010 yılında tesadüfen karşılaşarak sevgili olur. Evlenme teklif edeceği zaman Nihan'ın kardeşi Ozan'ın bir kadını öldürmesi ve bu olayı gizlemesi için Emir'le evlenmek zorunda kalması nedeniyle Nihan'ın evlenme teklifini maddiyata dayandırarak reddetmesi üzerine İstanbul'u terk ederek Zonguldak'a madende mühendis olarak çalışmak için gider. İş sırasında patronu ile maden ocağının içini kontrol ederken meydana gelen göçükte patronunu kurtarması ve madendeki önceden aldığı önlemler sayesinde can kaybının olmaması nedeniyle patronu kendisine ortaklık teklif eder ve hayatı değişmeye başlar. Emir Kozcuoğlu'nun şirketi ile ortak bir proje için ortağının yaptığı teklifi kabul ederek İstanbul'a 5 yıl aradan sonra tekrar döner. Artık daha güçlüdür ve ilk hedefi sevdiği kadını elinden alan ve aynı projede çalıştığı Emir Kozcuoğlu'nu alt etmektir. Nihan ile arasındaki Kara Sevda'nın külleri tekrar alevlenir ve Nihan ile yeniden bir araya gelmek için savaşmaya başlar.

Neslihan Atagül
Nihan Sezin
Emir'in karısı. Kemal'in eski sevgilisi. Yeniköy'ün pırıltılı dünyasının, yolun sahil tarafının, imtiyazlar içinde büyütülmüş yalı kızı. Soyu saraydan gelen Vildan'la, orta halli bir aileden yükselmiş Önder'in kızı. Ozan’ın ikiz kardeşi. Neşeli, hayat dolu, umursamaz, uçarı bir kız. İçinde büyüdüğü zengin ve pırıltılı hayata ise hep biraz mesafeli. Kemal ile 2010 yılında sevgili olarak evlilik hayalleri kurduğu dönemde kardeşi Ozan'ın bir kadını öldürmesi ile bu olayı gizlemeyi vaad eden ve kendisine aşık olan Emir ile evlenmek zorunda kalır ve Kemal'in evlenme teklifini aralarındaki maddiyat ve yaşantı farklılığına dayandırarak red eder ve Kemal'in İstanbul'u terk etmesine neden olur. Yıl 2015 olduğunda hala Kemal'e ilk günkü gibi aşıktır ve Kemal'le yaşadıklarını düşünerek güçlü kalmıştır. Kemal'in patronuna ortak olarak, eşi Emir ile ortak bir projede yer alması ile Kemal'in tekrar İstanbul'a dönmesi ile her şey tekrar başlar.

Kaan Urgancıoğlu
Emir Kozcuoğlu
Dizinin kötü adamı. Varlıklı bir ailenin oğlu ve Nihan'a takıntılı olarak aşık olan bir adam. Nihan'ı asla kaybetmek istemeyen iş adamı. Babasının şirketinin patronu. Fakat yaptığı hatalar nedeniyle şirketteki yetkileri babası tarafından zaman zaman kısıtlanmaktadır. Babasından gelen bir anlayışla maddi güç ile her şeye sahip olacağına inanmış, Kemal ile ortak bir projede çalışmak zorunda kalması ve Kemal ile Nihan'ın ortak geçmişini öğrenmesi üzerine Kemal'i düşmanı olarak görmeye başlar. Kemal'e zarar vermek için başta Kemal'in kız kardeşi ve abisini kullanarak her yöntemi uygulamaktadır. Bu nedenle Kemal ile arasında bir savaş ve yarış başlar.

Zerrin Tekindor
Leyla
Eski bir konakta tek başına yaşayan bir kadın. Hayat dolu, maziden bahsetmeyi sevmeyen bir kadın. Mahalleli için ise tam bir film aktristi. Kemal, hem oğlu hem arkadaşıdır Leyla'nın. Aralarındaki yaş farkına rağmen, iki kadim dostturlar. Aynı zamanda Vildan'nın kardeşi ve nihan'nın teyzesi.

Melisa Aslı Pamuk
Asu Alacahan
Hakkı Alacahan'ın yeğeni. Kemal'in Zonguldak'taki sağ kolu ve patronunun güzel yeğeni. Ailede erkek varis olmadığı için işlerin başına Hakkı’dan sonra geçmesi muhtemel isim.

Orhan Güner
Hüseyin Soydere
Kemal, Zeynep ve Tarık'ın babası, Müşfik, sevecen, sıcakkanlı, çalışkan, tam bir aile babası. Baba mesleği berberlik ile ailesini geçindiriyor. Esnaf arasında çok sevilen, saygı duyulan, danışılan adamlardan.

Zeyno Eracar
Fehime Soydere
Kemal, Zeynep ve Tarık'ın annesi. Akça-pakça, sevimli ve sıcakkanlı, anlayışlı, zeki, ismiyle müsemma bir kadın. Tam bir Türk annesi. En büyük zaafı ailesinin, yuvasının, çocuklarının huzuru ve mutluluğu.

Rüzgar Aksoy
Tarık Soydere
Kemal ve Zeynep'in abisi. Hüseyin ve Fehime’nin büyük oğlu ve ilk defa ebeveyn olmanın acemiliklerini yaşadıkları çocukları. Gerçek duygularını gizlemeyi çok küçükken öğrendi. Kemal’in, ailede göz bebeği oluşu, Tarık için katlanılamaz bir durum.

Hazal Filiz Küçükköse
Zeynep Soydere
Kemal ve Tarık'ın kız kardeşi. Ailenin “tekne kazıntısı” ve ailedeki herkesten farklı. Akıllı ve hırslı bir kız.

Kürşat Alnıaçık
Önder Sezin
Nihan ve Ozan'ın babaları. Sessiz, sakin bir adam. Ne evinde, ne işinde dominant. İş dünyasındaki konumu, kayınpederinin nüfuzuyla elde edilmiş. Zamanında varlık gösteremediği meseleleri, bir daha toparlaması mümkün olmamış.

Neşe Baykent
Vildan Sezin
Nihan'ın annesi

Barış Alpaykut
Ozan Sezin
Nihan'ın ikiz kardeşi. Astım hastasıdır. Zeynep'le evlidir

Burak Sergen
Galip Kozcuoğlu
Emir'in babası. Emir'i kontrol alabilecek güce sahip tek kişidir.

Gökay Müftüoğlu
Salih
Kemal'in arkadaşı. Ayrıca Kemal'in kız kardeşi Zeynep'e aşıktır.