BIST 8.990
DOLAR 32,33
EURO 35,09
ALTIN 2.299,02
MEDYA

Kara Sevda 19. bölüm 2. fragmanı

Kara Sevda dizisi 19. yeni bölümüyle 24 Şubat 2016 Çarşamba akşamı Star'da olacak. Kara Sevda'nın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Kara Sevda 19. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı; 24 Şubat 2016 Çarşamba akşamı Star'da...


Kemal ve Nihan'ın o gecenin üstündeki sır perdesine dair en kuvvetli bağlantısı olan Karen'in ölümü her ikisini de derinden etkiler. İkisinde de ayrı ayrı sorgulamalara neden olur. Cinayeti Karen'in kocasının üstlenmesi ise bu cinayette Emir’in parmağı olduğunun açık ilanı gibidir.


Kemal, o gece araştırmasının gittikçe daha tehlikeli bir hal almaya başlamasından rahatsız, Nihan'a araştırmalarını durdurmalarını ve birbirlerinden de uzak kalmalarını söyler. Nihan ayrı olma fikriyle sarsılsa da kabullenmekten başka şansı yoktur. Kemal’in amacı ise Nihan'ı araştırmadan ve tehlikelerden uzak tutmaktır, Nihan'a söylemeden araştırmalarına Zehir'le birlikte devam eder. 


Nihan, Kemalden uzakta olmanın acısıyla zor günler geçirir. Kemal Nihan'a bir seçenek sunar. Bu ilişkinin gönül rahatlığıyla yürümesinin artık tek bir yolu vardır.


Kemal, Karen'ın kocası Taner'in de Emir'in bir oyununa  çekildiğinden emin, Taner'den Emir'i koruduğunu itiraf etmesi ve yeni ipuçları bulmak için bir plan yapar. Planının sonunda onu sürpriz biri beklemektedir. 


Tarık ise birini öldürmüş olmanın etkisiyle dağılmıştır, Banu'ya daha çok sığınır. 


Sezinler’in evindeyse Zeynep'in yerini sağlamlaştırma çalışmaları devam etmektedir. Zeynep, bir düğün talebiyle çıkar karşılarına. Bu talep Vildan'ı delirtse de, gerçekleşir. Tek sorun, Zeynep'in yalnız olmasıdır. Zeynep, ailesini düğüne gelmeleri için iknaya çalışır. Kemal dahil bütün ailesi bunu reddeder. Ama düğün günü Kemal fikrini değiştirmek zorunda kalır. 


Düğün gecesi, Kemal kuracağı şaşırtıcı bir bağlantıyla cinayet düğümünü çözmeye adım adım yaklaşır. Karen'in katiline artık bir adres uzaklığındadır. 

Sitene Ekle
Etiketler