BIST 9.719
DOLAR 32,54
EURO 34,91
ALTIN 2.422,95
HABER /  MEDYA

Kara Para Aşk 36. bölüm Hüseyin Elif'i öldürecek mi?

Kara Para AŞK'ta bu akşam nefesler tutuldu yeni bölümde Hüseyin'in namlusunun aucunda olan Elif vurulacak mı?

Abone ol

Kara Para AŞK'ta bu akşam nefesler tutuldu yeni bölümde Hüseyin'in namlusunun aucunda olan Elif vurulacak mı?

Ömer Serhat’ı etkisiz hale getirmeye çalışırken Elif Hüseyin’in namlusunun ucunda gösterdiği yöne doğru ilerlemektedir. Hüseyin Elif’i öldürürse bütün dertlerinin sona ereceğini düşünür ama bunu yapamaz.  Bu arada kaybettiği belleğin Melike’de olduğunu öğrenir. Melike ve Hüseyin arasında büyük bir hesaplaşma yaşanır.  Yaşananlar Melike’nin Hüseyin’e karşı bileylenmesine neden olmuştur. 

Para ve hırs yüzünden hızla kirlenen dünyada, suçlularla giriştiği amansız mücadelelerde büyük başarılar kazanan Ömer Komiser, kız arkadaşı Sibel'le nişanlanmak için İstanbul'a gelir.

screen-shot-2015-02-25-at-10.08.54-am.png

Roma'da yaşayan Elif ise doğum gününde ailesiyle birlikte olmak için İstanbul'a gelir.
Ömer ile Elif aynı gece ölüm acısı yaşarlar. Ömer'in kız arkadaşı ve Elif'in babası cinayete kurban giderler. İkisi de cevaplayamadıkları sorularla baş başa kalırlar. Gergin ve önyargılı bir tanışmanın ardından peşlerine düştükleri her ipucu yollarını kesiştirir.

screen-shot-2015-02-25-at-10.08.46-am.png
Ömer, Sibel'in katilini bulmaya, ona atılan iftiraları temizlemeye kararlıdır. Elif ise ömrünün en zor anlarını yaşarken, babasının göründüğünün aksine karanlık bir hayatı olduğu gerçeğiyle yüzleşir.

screen-shot-2015-02-25-at-10.08.33-am.png

Bu Elif'in yüzünde patlayan ne ilk ne de son tokat olacaktır. Elif, ailesi için tehlikelerle dolu, karanlık yolda kaybolmak üzeredir.

KARA PARA AŞK'TA NELER OLDU?

Kara Para Aşk dizisi 35. Bölüm neler oldu? Ömer Yağız'ı kurtarmıştır ama Serhat, Elif'e karşılık çocuğu istemektedir. Ömer takas teklifi karşısında deliye döner. Bu işi de Tayyar'ın yaptırdığını düşünmektedir. Doğruca Hüseyin'e gider ve sert bir konuşma yapar. Hüseyin Ömer'in onun işbirlikçi olduğunu bildiğini anlayacak mıdır?

Ömer'in masum bir çocuğu Serhat gibi birine vermeye hiç niyeti yoktur. Takas olmadan Elif'i kurtarmanın yollarını aramaktadır. Serhat'ın elinde tutsak olan Elif ise çok zor anlar yaşamaktadır. Serhat Ömer'i arar ve Elif'le konuşmasına izin verir.

Serhat'ın adamlarının gözetiminde olan Elif Ömer'e getirildiği yer hakkında ipuçları veren şifreli bir konuşma yapar. Ömer Elif'in yerini tespit etmek için hızla çalışmaya koyulur. Ömer Yağız'ı vermeden Elif'i kurtarmayı başarabilecek midir? Hüseyin içinde delilin olduğu belleği kuyuya atmak isterken kaybettiğini fark eder.



Bu sırada Melike de belleğin içinde ne olduğunu öğrenmeye çalışmaktadır. Hüseyin'in bütün sıkıştırmalarına rağmen belleğin kendisinde olduğunu söylemez. Tayyar'la konuşan Hüseyin iyice köşeye sıkıştığının farkındadır.

Tayyar ona Elif'in ölümünün kesin çözüm olduğunu söyler. Elif Serhat'ın elindeyken ölürse Ömer onları suçlamayacak Serhat'ın peşine düşecektir. İkisi de işten kolaylıkla sıyrılmış olacaktır. Tayyar Hüseyin'e bütün sıkıntılarından kurtulmak istiyorsan Elif'i öldür der ve baskı yapar. Hüseyin Tayyar'ı dinleyip Elif'i öldürecek midir?