BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.428,08
HABER /  DÜNYA

Kapkaç anı kamerada

Batman’da, bir kadının cep telefonu bir kapkaççı tarafından çalıntı. Olay güvenlik kamerasına yansıdı. <br/>Edinilen bilgilere göre, K.Ç. is...

Abone ol

Batman’da, bir kadının cep telefonu bir kapkaççı tarafından çalıntı. Olay güvenlik kamerasına yansıdı.
Edinilen bilgilere göre, K.Ç. isimli bayan, telefonunun kapkaç yöntemiyle çalındığını belirterek polise müracaat etti. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Şube Müdürlüğü ekipleri mahalle çevresinde kapkaççıyı yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı. Olayın yaşandığı civarda bulunan bütün kameraları büyük bir titizlikle inceleyen ekipler, eşgale uygun şahısları tek tek takibe aldı. Görüntüleri inceleyen polis ekipleri, D.Y. isimli kapkaççıyı kıskıvrak yakaladı. Sorgusu için emniyete götürülen şüphelinin son bir haftada gerçekleşen kapkaç olaylarının faili olduğu ve mağdur bayanların şüpheliyi teşhis ettikleri belirtildi.
Şahıs ifadesinde suçunu itiraf ederek, çalmış olduğu telefonları bir telefon dükkanına sattığını söyledi. Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, ele geçirilen malzemelerin mağdur şahıslara teslim edildiği ve kapkaç şüphelisi D.Y.’nin ise adli mercilere sevk edildiği ifade edildi.
(İHA)