BIST 9.645
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.407,16
HABER /  GÜNCEL

Kanlı giysileriyle Valiliğe sığındı

Adana'da 8 aylık hamile bir çocuk annesi 20 yaşındaki C.G., birlikte yaşadığı kişinin kendisini dövdüğünü iddia edip valiliğe sığındı

Abone ol

Adana'da 8 aylık hamile bir çocuk annesi 20 yaşındaki C.G., birlikte yaşadığı kişinin kendisini dövdüğünü iddia edip giysileri kanlı halde Valiliğe sığındı.

Valilik önündeki polislerden "Can güvenliğim yok'' diyerek yardım isteyen kadının şikayeti üzerine birlikte yaşadığı Faruk Ç. (21) gözaltına alındı. Ahmet Remzi Yüreğir Mahallesi'nde oturan C.G., iki yıldır nikahsız yaşadığı Faruk Ç. ile tartıştı. İddiaya göre hamile olmasına karşın tekme tokat dövülen C.G.'nin darp sonucu kıyafetleri de kanlandı. Ağlayarak Adana Valiliği'ne giden genç kadın, burada nöbet tutan polis memurlarına, "Beni devamlı dövüyor. Artık dayanacak gücüm kalmadı, can güvenliğim yok, beni koruyun" diyerek yardım istedi. Polis memurları da telsiz anonsuyla durumu haber merkezine iletti. Kısa süre sonra Şehit Özer Özkaya Polis Merkezi'nden bir polis ekibi gelerek C.G.'yi merkeze götürdü. C.G. daha sonra oturduğu mahallenin Eski İstasyon Polis Merkezi mıntıkasında olması nedeniyle bu karakola götürüldü.

"BENİ ÖLDÜRECEK"

Polis merkezinde devamlı ağlayan C.G., iki yıl önce Faruk Ç. ile imam nikahıyla birlikte yaşamaya başladığını belirterek, "Bir çocuğumuz oldu. 8 aylık da hamileyim. Eşim, evlendiğimiz günden bu yana bana şiddet uygulamakta. Hamile halimle bile beni dövmektedir. Beni öldürecek diye korkuyorum" dedi. Daha sonra C.G., Adli Tıp'a götürülerek darp raporu alındı. Şikayet üzerine gözaltına alınan baharat satıcısı Faruk Ç. ise suçlamaları kabul etmedi. C.G.'nin psikolojik sorunlarının bulunduğunu, bu yüzden geçinemediklerini öne süren Faruk Ç., "Eve geç gelsem tartışır. Olmadık bahanelerle olay yaratır" dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.