BIST 8.976
DOLAR 32,31
EURO 35,06
ALTIN 2.279,68
HABER /  GÜNCEL

Kamer Genç öldü mü işte son hali

Kamer Genç öldü mü? CHP eski Tunceli milletvekili Kamer Genç'in öldüğü iddiası sosyal medyada hızla yayıldı.

Abone ol

Pankreas kanseri teşhisiyle bir süre ABD’de tedavi gören eski CHP Milletvekili Kamer Genç (76), İstanbul’a getirilmişti.

Kamer Genç'in vefat ettiği haberleri sosyal medyada hızla yayıldı. Kamer Genç öldü iddiaları kesinlik kazanmazken eski CHP milletvekilinin sağlık durumunun ciddi olduğu belirtiliyor.

KAMER GENÇ'İN SON HALİ

Kamer Genç'i hastaneye kaldırıldığında ziyaret eten MHP eski vekili Lütfü Türkkan, "Tunceli'nin yetiştirdiği siyaset adamı, her şartta Türk olduğunu haykıran Kamer Genç'i ziyaret için Ankara'dayız." mesajını paylaşmıştı.

ekran-resmi-2015-07-07-14.49.23.png

DAHA ÖNCE DE ÖLDÜ DENİLMİŞTİ

Kanser tedavisi gören CHP’nin eski Tunceli milletvekili Kamer Genç daha öncede sosyal medya da öldürülmüş ama kendisi 'öldü' haberlerine sert çıkarak "nereden çıktı bu söylentiler, dün akşam hastaneye kaldırıldım. Şimdi iyiyim, eve çıktım, dinleniyorum" açıklamasını yapmıştı.

KAMER GENÇ KİMDİR?

chpnin-eski-milletvekili-kamer-genç-hastaneye-kaldirildi.-kamer-gençin-durumunun-son-dakika-ciddi-olduğu-öğrenildi.-.jpgKamer Genç, 23 Şubat 1940'da Tunceli Nazimiye'de doğdu. Babasının adı Ali, annesinin adı Hadice'dir.

Vergi Denetmenliği, Danıştay Tetkik Hâkimliği ve Savcılığı; Ankara İktisadî ve Ticarî İlimler Akademisini bitirdi. Yüksek lisansını Paris Uluslararası Amme İdaresi Enstitüsü'nde tamamladı.

Danıştay Tetkik Hâkimliği ve Savcılığı görevlerinde bulundu. Serbest mali müşavir olarak çalıştı. İki kitabı yayınlandı.

Danışma Meclisi Tunceli Üyesi oldu. 1983'de Danışma Meclisi Üyeliğinden istifa etti. Danışma Meclisi Başkanlık Divanı Kâtip Üyeliği görevinde bulundu. 18, 19, 20, 21 ve 23. Dönemde Tunceli Milletvekili seçildi. 20 ve 21. Dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekilliği görevini yürüttü.