BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.508,65
HABER /  GÜNCEL

Kalleş ve hainler 'halk' diyor

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, şehit düşen polis memuru Mücahit Daştan'ın cenaze töreninde sert mesajlar verdi.

Abone ol

Gaziosmanpaşa'da dün gerçekleşen terör saldırısında şehit düşen polis memuru Mücahit Daştan (32) için Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.

Törene İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ile şehit polisin ailesi ve mesai arkadaşları katıldı.

DEMOKRASİMİZ İÇİN MÜCAHİT OLMAYA HAZIRIZ.

Burada bir konuşma yapan Emniyet Müdürü Çapkın, şimdiye kadar 18 tetikçi yakaladıklarını söyledi. Şehit Polis Memuru Mücahit Daştan'ın mesaisine giderken sinsice ve kalleşçe şehit edildiğini söyleyen Çapkın, teröristin daha önce bir kaç kez linç edilmekten polis tarafından kurtarıldığını hatırlattı. Çapkın, "Bu bizim işimiz. İşimizin içinde ölümlerin en kutsalı şehitlikte var. Zamanı geldiğinde hepimiz için geçerli. Kalleş ve hainler 'halk' diyor. Halktan 3 kişiyi vuruyor, bu eylemde. Çünkü halk yakalamaya çalışıyor. 'Barış' diyor 'kardeşlik' diyor önüne geleni vuruyor. Bir avuç küçücük, yurtdışında dışarlarda kime hizmet ettikleri belli olmayan kişiler. Hepimiz mücahit olmaya hazırız. Demokrasimiz için rejimimiz için hepimiz birer Mücahit olmaya hazırız" dedi.