BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

Kadirov'a suikast haberleri doğru mu?

Çeçenistan Lideri Ramazan Kadirov, kendisine yönelik suikast haberlerini yalanladı. Rus haber ajansı Ria Novasti'ye konuşan Kadirov, suikast haberlerinin bilinçli yapıldığını söyledi.

Abone ol

Çeçenistan Lideri Ramazan Kadirov, Türk basınında yer alan suikast haberlerini yalanladı. Kadirov, Türk televizyonlarında kendisiyle ilgili haberlerin bilinçli yapıldığını ileri sürdü.

Rus haber ajansı Ria Novosti’de yer alan habere göre Kadirov şunları söyledi:"Moskova'ya ziyaretim sırasında Türk TV kanallarında bana suikast düzenlendiği ve bunun sonucunda yaralandığım haberleri gösterilmiş. Bu bilgi gerçeği yansıtmıyor. Hala günlerdir bu haberi yayınlayıp bu konuyu konuşuyorlar.

NEDEN TÜRKİYE'YE İLİŞKİN TAVRIM 

Bunun Rus savaş uçağının vurulmasındaki tavrı ile ilgisi olabileceğini iddia eden Kadirov, "Ben o zaman onların bizim uçağımızı vurarak yanlış yaptıklarını söyledim ve şimdi de tekrar ediyorum. Bu onların hoşuna gitmedi. Şimdi de bilerek bana suikast düzenlendiği haberlerini yayınlıyorlar. Bu yalanı yayıyorlar, çünkü bir amaçları var" dedi.