BIST 9.089
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,67

Kadir Doğulu Kimdir?

Babasının mirasını reddetmesiyle gündeme gelen yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu kimdir? Kadir Doğulu aslen nereli, kaç yaşında evli mi? Gelin hep bilrikte Kadir Doğulu'nun hayatına bir göz atalım. KADİR DOĞULU KİMDİR? : Kadir Doğulu 19 Nisan 1982'de Türkiye-Mersin'de doğmuştur. İsmi 'Kadir' diye bilinsede isminin tamamı Abdulkadir'dir. Annesi ev hanımı, babası işçi emeklisidir. Kendi dışında 4 kardeşi daha vardır. Kardeşlerinden biride Kemal Doğulu'dur. Kadir Doğulu, 10...

Babasının mirasını reddetmesiyle gündeme gelen yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu kimdir? Kadir Doğulu aslen nereli, kaç yaşında evli mi? Gelin hep bilrikte Kadir Doğulu'nun hayatına bir göz atalım.

KADİR DOĞULU KİMDİR? : Kadir Doğulu 19 Nisan 1982'de Türkiye-Mersin'de doğmuştur. İsmi 'Kadir' diye bilinsede isminin tamamı Abdulkadir'dir. Annesi ev hanımı, babası işçi emeklisidir. Kendi dışında 4 kardeşi daha vardır. Kardeşlerinden biride Kemal Doğulu'dur. Kadir Doğulu, 10 yaşında mahalle esnafının yanına girdi.

Kadir Doğulu'nun da ortaokul ve lise yılları çalışarak geçti. Özellikle kafe ve bar işletmeciğinden keyif alıyordu. 2000'de abisinin yanına gelmek için İstanbul'un yolunu tuttu. Önce Beyoğlu Frape'de işe girdi. Ardından Refika'da çalıştı. Cafe City ve Buz'da garsonluk yaptı. Salomanje'de cumartesi pazar günleri mutfakta ekmek pişirip kahvaltıları hazırladı. Bir süre sonra bu işe iyice kafayı taktı. Biriktirdiği paralarla Barcelona ve Roma'daki kafeleri ve restoranları inceledi.

Oradaki yemekleri tattı. Türkiye dönüşü House Cafe'de işe girdi. İki sene işletmecilik yaptı. O dönemde abisi aracılığıyla Hande Yener'le tanıştı. Kısa bir süre sonra bu tanışıklık aşka dönüştü. Hande Yener menajerlik işlerini çalışkan bulduğu Kadir Doğulu'ya teslim etti. Zamanla işi büyüttü ve "T.p.a" isminde bir şirket kurdu. Şimdi Hande Yener'le çalışmaya devam ediyor. Bunun dışında bazı isimlere menajerlik hizmeti veriyor. Aynı zamanda Harbiye'deki Piyasa isimli gece kulübünü işletiyor. Yazın başlayacağı dizi için oyunculuk kurslarına devam ederken bir yandan da Emel Müftüoğlu'yla yakında başlayacağı yemek programının hazırlıklarını yapıyor. Okan Üniversitesi Gastronomi Bölümü'nde birinci sınıf derslerine devam ediyor: "Allah bana bir enerji vermiş gerisini koy vermiş. Çalışmadığım zamanlar kendimi rahatsız hissediyorum. Uyurken bile sıkılırım" diyor.

İlk olarak 2010'da Kanal D'de başlayan ve ardından Star TV'de yayınlanan Küçük Sırlar dizisinin başrollerinden birini oynadı. 2011'de sona eren dizi ile oyunculuğa tam anlamıyla adım atmış oldu. Bundan önce Hande Yener'in Romeo şarkısının klibinde rol almıştır. Ardından sonraki televizyon sezonunda Show TV'de yayınlanan Gani Müjde'nin yazmış olduğu Pis Yedili adlı dizide yine başrol oynadı. Ancak diziden ayrıldı ve FOX'ta başlayan ve ardından Show TV'de yayınlanan Fatih-Harbiye adlı dizide Macit rolünü canlandırdı. 2015 yılının Şubat ayında ATV'de başlayan Sevdam Alabora dizisinde Gökhan rolünü canlandırdı.

Yakışıklı oyuncu, Ağustos 2016'da kendisi gibi oyuncu olan Neslihan Atagül'le dünya evine girdi.

Kadir Doğulu’nun Rol Aldığı Sinema Filmler

2013 yılında ”Bir Hikayem Var” adlı filmde Mert rolünde oynadı.

Kadir Doğulu’nun Rol Aldığı Diziler

2010 yılında ”Küçük Sırlar” adlı dizide Ali Erarslan rolünde oynadı.
2011-2013 yıllar arasında ”Pis Yedili” adlı dizide Güney Samyeli (Bayrampaşalı) rolünde oynadı.
2013-2014 yıllar arasında ”Fatih Harbiye” adlı dizide Macit Arcaoğlu rolünde oynadı.
2015 yılında ”Sevdam Alabora” adlı dizide Gökhan rolünde oynadı.
2015-2016 yıllar arasında ”Muhteşem Yüzyıl Kösem” adlı dizide III. Mehmed Giray Han rolünde oynadı.
2016 yılında ”Bana Sevmeyi Anlat” adlı dizide Alper rolünü canlandıracak.