BIST 9.808
DOLAR 32,49
EURO 34,94
ALTIN 2.431,20
HABER /  GÜNCEL

Kadınlara özel internet kafe

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, sadece kadınlara hizmet veren bir internet kafe açıldı.

Abone ol

 Kafeyi işleten Ayşegül İnce, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kadınları internet ve bilgisayarla tanıştırmak amacıyla rahat bir ortam oluşturduklarını söyledi.

Sadece kadınlara hizmet veren kafenin 09.00-21.00 saatleri arasında açık olduğunu anlatan İnce, ''Kadınlar kafede yöresel ve ve hafif yiyecekler yeyip çay, kahve meşrubat da içebiliyor. Kafemiz sadece kadınlara açık. Ancak, kadınlar çocuklarıyla birlikte de gelebilirler'' dedi. İnce, kadınların sıcak ve rahat bir ortamda internet hizmetinden yararlanabildiği kafede, doğum günü gibi özel kutlamalar da düzenleyebildiklerini anlatarak, ''Kadınların bilgisayar ve internete olan ilgisi her geçen gün artıyor. Bilgisayar kullanmayı, internette sörf yapmayı çok çabuk öğreniyorlar'''' diye konuştu.

Amaçlarının ''haremlik - selamlık'' gibi bir ortam yaratmak olmadığını, sadece kadınların vakitlerini daha rahat bir ortamda geçirmelerini istediklerini kaydeden İnce, şunları söyledi: ''Erkeklerin iskambil ve tavla oynadıkları kahvehaneleri varsa artık Edremit'te kadınlar için de özel internet kafe var. Kadınlar buraya gelip, isterlerse bilgisayarla meşgul oluyor isterlerse kitap okuyup, çaylarını yudumlayıp birbirleriyle sohbet ediyor.''