BIST 8.976
DOLAR 32,33
EURO 35,03
ALTIN 2.284,14
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kadınlar Günü'nde öldürüldü! Batman'da cani koca durakta kurşun yağdırdı sonra da...

BATMAN'da bir kişi, boşanma aşamasında olduğu ve ayrı yaşadığı öğrenilen karısını sokak ortasında kurşun yağmuruna tuttu ve daha sonra evi ateşe verdi. Kadınlar Günü'nde eşini öldüren koca, polis tarafından gözaltına alındı.

Abone ol

Edinilen bilgiye göre olay, Çamlıtepe Mahallesi'nde meydana geldi. 38 yaşındaki Murat Atılgan, eline aldığı silah ile boşanma aşamasında olduğu eşinin peşine düştü. Bir süredir babasının evinde kalan eşi Tuba Atılgan’ı (33) takip eden zanlı, eşini minibüs durağında bekledi.

Kuaför olduğu belirtilen kadın minibüs durağında beklerken eşi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Genç kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay yerinde minibüs bekleyen 17 yaşındaki bir kız öğrenci de seken kurşunla yaralandı.

Eşini öldüren zanlı daha sonra Belde Mahallesi'nde bulunan evini ateşe verdi. Kadının cenazesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, olay yerinde seken kurşunla yaralanan kız öğrenci ise hastanede tedavi altına alındı.

Polis, katil zanlısını gözaltına alırken olay ile ilgili inceleme başlatıldı.

Kadınlar Günü'nde bir kadın cinayeti haberi de İstanbul'dan gelmişti. Pendik’te tartıştığı karısını bıçaklayarak öldüren şahıs, balkondan atlayarak intihar etti.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Son halini görenler inanamadı! Ata Demirer 22 kilo birden verdi, zayıflatan formülü açıkladı
Foto Galeri Son halini görenler inanamadı! Ata Demirer 22 kilo birden verdi, zayıflatan formülü açıkladı Galeriye Gözat