BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,96
ALTIN 2.422,30
HABER /  GÜNCEL

Kadın hasta doktoru dövdü

Dahiliye Uzmanı Dr. Mesut Şahin, Bulancak Devlet Hastanesi’nde bir kadın hasta tarafından dövüldü.

Abone ol

Geçen yıl Nisan ayında, görev yaptığı Kağızman Devlet Hastanesi’nden Sarıkamış Devlet Hastanesi'ne atanan ancak gitmeyerek 6 ay ücretsiz izne ayrılan Dr. Mesut Şahin, 8 ay önce de Giresun’a atandı.

Eylül ayında Dereli Devlet Hastanesi’nde göreve başlayan Şahin, Aralık ayından itibaren de Bulancak Devlet Hastanesi’nde dahiliye uzmanı olarak çalışmaya başladı. Burada da kısa sürede vatandaşların sevgisini kazanan Dr. Şahin, hastanede bir hastası tarafından dövüldü.

BENİ MUAYNE EDECEKSİN

Dr. Şahin 8 Nisan Salı günü saat 15.00 sıralarında hastanedeki odasında hasta muayene ederken, sırası gelmeden odaya giren Güllü Karahasan, iddiaya göre Dr. Şahin’e sağlık karnesini fırlatarak, “Beni muayene edeceksin” diye bağırdı.

HAKARET ETTİ

Dr. Şahin’in sırasını beklemesi için uyardığı Güllü Karahasan, iddialara göre doktora hakaretler etti ve herkesin içinde vurmaya başladı. Dr. Şahin, kadının elinden kurtulup odadan çıkarak güvenlik görevlillerini çağırdı. Kadının hastaneden uzaklaştırılmasının ardından muayeneye devam eden Dr. Mesut Şahin, daha sonra darp edildiğine dair rapor alarak, Bulancak Emniyet Müdürlüğü’ne gitti ve suç duyurusunda bulundu.

HİZMETE DEVAM

Yaşanan olayla ilgili açıklamada bulunan Dr. Mesut Şahin, bir kişinin hatasının tüm Bulancaklılara mal edilmemesi gerektiğini söyledi. Dr. Şahin, elinden geldiğince herkese hizmet etmeye çalıştığını belirterek, şöyle konuştu: “Hasta, sırası gelmeden içeri girerek kendisini muayene etmemi istedi. Ben de sırasını beklemesi için uyardım. Ancak elindeki karneyi yüzüme fırlatarak sırayı beklemeyeceğini söyledi. Ben karnesini verirken bana vurmaya başladı. Sakin olması için uyardım ancak hakaretler ederek bana vurmaya devam etti. Bir süre sonra dışarı çıkarak güvenlik çağırdım ve kadından kurtuldum.

RAPOR ALDI

Daha sonra rapor alarak suç duyurusunda bulundum. Kağızman’dan gitmemem için halk eylem yaparken, burada yaşanan bu olay beni çok üzdü. Umarım tekrar yaşanmaz. Ancak bir kişi tarafından gerçekleşen bu olay tüm Bulancaklılara mal edilmemeli.”