BIST 9.525
DOLAR 32,53
EURO 34,77
ALTIN 2.491,29
HABER /  GÜNCEL

Kadın atladı onlar tuttu

Konya’da 26 yaşındaki kadın sevgilisi ile kavga edince cama çıkarak 3. kattan aşağı atladı.

Abone ol

Konya’da 26 yaşındaki kadın sevgilisi ile kavga edince cama çıkarak 3. kattan aşağı atladı. Atlama anı cep telefonu ile kaydedilirken, kadını vatandaşların açtığı battaniye kurtardı.

Olay, gece 23.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Abdülaziz Mahallesi Keykubat sokakta bulunan bir binanın 3. katında meydana geldi. İddiaya göre, dört senedir birlikte olduğu sevgilisi İ.A. ile kavga eden T. D. (26) intihar etmek için evinin penceresine çıktı. Kadını fark eden vatandaşlar ikna etmeye çalışırken, evlerinden getirdikleri battaniyeyi pencerenin altına açarak tedbir aldı. İtfaiye ve polis ekiplerine haber verildiği sırada T.D., pencereden aşağıya kendini bıraktı. Vatandaşların açtığı battaniyeye düşen T.D., olay yerine çağrılan ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tedavi altına alınan kadının hayatı tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.Kadının düşüşünü engellemek için battaniye açtıklarını belirten vatandaşlar, “Ben bu hayatta fazlayım dediğini duyduk, sonra battaniye açarak yere düşmesini engelledik” dedi. Kadının atlama anını ise olay yerinde bulunan bir vatandaş cep telefonu ile kaydettiği ortaya çıktı.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.