BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Kadın 18.yeni bölümde neler olacak Hatice Şirin'e saldırıyor Sarp herkesi öldü biliyor

FOX TV ekranlarında her salı saat 20.00'de izleyiciyi ekrana bağlayan Kadın dizisi 18.yeni bölüm ile yine heyecan yaratacak. Hatice, Şirin'i bıçaklayacak mı? Sarp, Bahar ve çocukların öldüğünü mü düşünüyor? Kadın 18.yeni bölümde neler olacak? Kadın 19.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Tüm detaylar haberimizde.

Abone ol

Ekranların en çok nefret edilen karakteri 'Şirin'in yer aldığı, Fox TV'nin er meydanı olan Salı akşamındaki iddialı yapımı Kadın, 18. yeni bölümü ile bu akşam izleyici ile buluşacak. Kadın dizisinde işler iyice sarpa sarmaya devam ediyor. Sonunda birileri Şirin'in gerçek yüzünü ortaya çıkardı ve dizisi seyreden büyük kitle biraz olsun rahatladı. Şirin'in gerçek yüzünü öğrenen ise Terzi Enver oldu. Ki Terzi Enver'in tepkisini Kadın 18.yeni bölümü izlerken göreceğiz. Bu arada Sarp'ın görülen hayatının altından bir çok oyun çıkacak gibi. FOX TV'de yayınlanan ve izleyiciyi her hafta ekran başına çeken Kadın dizisinin 18.yeni bölümünde neler olacak? Gelin Kadın 18.yeni bölümde neler olacak bir bakalım. Kadın 19.yeni bölümü ile 27 Şubat akşamı saat 20.00'de FOX'ta!

KADIN 18.YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK; Bahar çocukları alıp evi terk ediyor ama bu kez yalnız değil. Terzi Enver de Bahar ile birlikte evi terk ediyor Hatice ve Şirin yalnız kalıyor. Önceki hafta Bahar'ı evden gönderen Hatice yaptığından bin pişman. Tüm bunların sorumlusu olan Şirin'i evire çevire dövecek olan Hatice, Şirin'e bıçakla yürüyor. Peki Hatice Şirin'i bıçaklayacak mı?

Öte yandan kendi evine çocuklar ve Terzi Enver'le dönen Bahar'ı çok zor günler bekliyor. Zaten maddi açıdan sıkıntılı olan Bahar'ı buz gibi boş bir ev bekliyor. Bu arada Bahar ile Akif arasında bir elektrik söz konusu gibi.

En büyük sürpriz ise Sarp'tan. Hala hayatta olan Sarp, Bahar ve çocuklardan daha farklı ve refah bir hayat sürmekte. Ancak bu işin altında da bir oyun var gibi görünüyor. Sarp, Bahar ve çocukları öldü biliyor. Peki şimdi neler olacak? Kadın 18.yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'de Fox TV'de...