BIST 9.548
DOLAR 32,49
EURO 34,58
ALTIN 2.499,92
HABER /  GÜNCEL

Kaçırılan çocuğu köpeği kurtardı

Evlerinin önünde oynuyordu, kaçırıldı. Durumun farkına varan köpek, hırsızın peşine düştü. Kazanan taraf köpek oldu.

Abone ol

Adapazarı'nda evlerinin önünde oynarken kimliği belirsiz bir kişi tarafından kaçırılan 3.5 yaşındaki Arda’yı, peşlerinden giden ‘Reks’ adındaki köpekleri kurtardı. Köpeğin peşlerinden geldiğini gören kişi çocuğu bırakarak kaçtı. Polis, çocuğu kaçırmaya çalışan kişiyi arıyor.
Yenidoğan Mahallesi’nde oturan Dilek- Aziz Aksoylu çiftinin 3.5 yaşındaki çocukları Arda, dün saat 11.00 sıralarında evlerinin önünde oynadığı sırada kimliği belirsiz bir kişi tarafından götürüldü. Olayı gören komşuları hemen anne Dilek Aksoylu'ya durumu bildirdi. Onlar da polisten yardım istedi.

Mahalleye gelen ekipler çocuğu aramaya başlarken, minik Arda yaklaşık bir saat sonra evlerine 750 metre ilerde bir mahalle sakini tarafından bulundu. Minik Arda'nın yanında köpekleri ‘Reks'i de gören aile, Arda'yı kaçıran kişinin, köpeğin de peşlerinden gitmesi üzerine çocuğu bırakmak zorunda kaldığını belirtti.
Baba Aziz Aksoylu, ‘ Bu kişi evin önünde oynarken oğlumu almış. Komşular görmüş. Arda, ‘Gitmem babam kızar’ demiş ama o kişi oğlumu alıp götürmüş. Köpeğin de peşlerinden gitmesi sayesinde sanıyorum şahıs korkup oğlumu bırakmış” diye konuştu.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, Arda’yı kaçırmaya çalışan kişinin eşgalini görgü tanıklarının ifadesiyle belirleyerek arama çalışmalarına başladı.