BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,93
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Kabine revizyonu öncesi kritik toplantı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Esenboğa Havalimanı’nda kendisini karşılayan kalabalığa hitap ettikten sonra Keçiören’deki evine geçerek kurm...

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Esenboğa Havalimanı’nda kendisini karşılayan kalabalığa hitap ettikten sonra Keçiören’deki evine geçerek kurmaylarıyla birlikte kritik bir toplantı gerçekleştirdi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan temasları sonrası Esenboğa Havalimanı’nda yoğun bir kalabalık tarafından karşılandı. Havalimanında vatandaşlara hitap eden Erdoğan, yaptığı açıklamalarda önemli mesajlar verdi sonra Keçiören’deki evine gitti. Erdoğan, kurmaylarıyla birlikte saat 01.00’e kadar süren bir toplantı yaptı. Toplantıya, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, İçişleri Bakanı Muammer Güler, AB Bakanı Egemen Bağış katıldı. Ayrıca, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın da toplantıya katıldığı belirtiliyor. Toplantıda, İstanbul’daki yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda yakınlarının isimleri geçen bazı bakanların resmi olarak istifalarını sunduğu tahmin ediliyor. Bu kritik toplantı sonrası bu sabah saatlerinde, önce Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ardından İçişleri Bakanı Muammer Güler istifa ettiğini duyurdu.
Öte yandan, Başbakan Erdoğan’ın evinde gerçekleştirilen toplantıya MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın da katıldığı yönünde bilgiler var.
(İHA)