BIST 9.548
DOLAR 32,52
EURO 34,56
ALTIN 2.493,90
HABER /  SPOR

Jailton İstiklal Marşı sırasında yüzünü Türk bayrağına döndü

Gençlerbirliği'nin Brezilyalı oyuncusu Jailton'un Türkiye Kupası'nda oynanan Hatayspor maçında İstiklal Marşı okunurken yüzünü Türk bayrağına dönmesi dikkat çekti.

Abone ol

Ziraat Türkiye Kupası 5'inci tur rövanş maçında Spor Toto 1'inci Lig temsilcisi Hatayspor, evinde Gençlerbirliği’ni Sinan ve Caner’in attığı gollerle 2-0 mağlup etti. Ankara’daki ilk maçı 2-1 kaybeden Hatayspor, bu sonuçla kupada son 16 turuna yükseldi.

2-2 biten ilk maçın ardından Antakya Atatürk Stadı’nda rakibini 2-0 yenerek tur atlayan Başkent ekibinde maç öncesi Brezilyalı oyuncu Jailton’un hareketi müsabakanın önüne geçti.

YÜZÜNÜ TÜRK BAYRAĞINA DÖNDÜ
Karşılaşma öncesi okunan İstiklal Marşı sırasında yüzünü Türk bayrağına dönen Brezilyalı Jailton’un bu davranışı takdir topladı.

DAHA ÖNCE DE YAPMIŞTI
Jailton'un Türk bayrağını olan saygısı futbolu yakından takip edenler tarafından hatırlanacaktır. Brezilyalı futbolcu daha önce de benzer davranışı sergilemişti.

SOSYAL MEDYADA TAKDİR TOPLADI
Jailton’un bu davranışı özellikle sosyal medyada geniş yankı buldu. Futbolseverler, Brezilyalı oyuncunun Türk marşına ve Türk bayrağına olan hassasiyetinden dolayı Jailton'a övgü yağdırdı.