BIST 9.138
DOLAR 32,38
EURO 35,03
ALTIN 2.326,89
HABER /  GÜNCEL

Jack Wilshere kimdir nereli hangi takımda Fenerbahçe'ye geldi mi transferi

Jack Wilshere, Fenerbahçe'ye geldi mi? İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'dan bu sezon sonunda serbest kalan Jack Wilshere, başkan Ali Koç, sportif direktör Comolli ve teknik direktör Cocu ile bir araya geldiği iddia edildi. Peki Jack Wilshere kimdir nereli kaç yaşında hangi bölgede oynuyor?

Abone ol

Ali Koç'un başkan olmasının ardından, geniş bir revizyona giden Fenerbahçe, çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Önce sportif direktörlüğe Damien Comolli getirildi, ardından teknik direktörlük koltuğu Philipp Cocu'ya emanet edildi. Teknik ekibin netleşmesinin ardından gözler kadroya çevirilirdi. Kadroya takviyeler yapmayı planlayan Fenerbahçe'de Jack Wilshere sesleri yükseliyor. Jack Wilshere'ın İstanbul'a geldiği iddia edildi. Peki Jack Wilshere kimdir nereli kaç yaşında? Jack Wilshere hangi mevkide, hangi takımda oynuyor? İşte Fenerbahçe'nin yeni transferi olması beklenen Jack Wilshere'ın hayatı, kariyeri...

Jack Wilshere kimdir;  Jack Wilshere, 01 Ocak 1992 tarihinde İngiltere'nin Stevenage kentinde dünyaya gelmiştir. Futbola 2001 yılında Luton Town'da başlayan Wilshere, çok geçmeden Arsenal takımına transfer olmuştur.

2001 yılından 2008 yılına kadar Arsenal'in altyapısında forma giyen oyuncu, 2010 itibariyle Bolton'a kiralık olarak gönderilmiştir. Yarım sezonluk kiralık sürecinin ardından Jack Wilshere, 6 sezonluk Arsenal kariyeri yaşamıştır. 2016 yılında Bournemouth'a kiralık olarak giden genç futbolcu, 2017 yılında yeniden döndüğü Arsenal'da 2 sezon geçirmiş ve ardından sözleşmesi yenilenmeyerek serbest kalmıştır.

Orta saha ve on numara mevkisinde forma giyen Jack Wilshere, sol ayağına hakimdir. İngiltere U16, U17, U19 ve U21 formalarını toplam 19 kez giyen Jack Wilshere, 11 Ağustos 2010 tarihinde ise İngiltere A Milli takım kadrosuna dahil olmuştur. İngiltere Milli takım formasını ise 34 kez giyen Jack Wilshere bu karşılaşmalarda 2 gol atmıştır.

Jack Wilshere evli mi eş kim; Andriani Michael ile evli olan Wilshere’in bu evliliğinden iki oğlu, birde kızı vardır.