BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 35,01
ALTIN 2.325,72
HABER /  MAGAZİN

İzzet Yıldızhan artık kendi otelinde

İzzet Yıldızhan'ın İzmir Çankaya'daki oteli 2012 yılı nisan ayında hizmete girecek

Abone ol

Şarkıcı İzzet Yıldızhan, geçen yıl nisan ayında temelini attığı İzmir Çankaya'daki otelinin 2012 yılı nisan ayında hizmete gireceğini açıkladı. İnşaatı süren 4 yıldızlı Yıldızhan Oteli'ni basın mensuplarına gezdiren Yıldızhan, otelin 21 katlı, 116 oda ve 250 yataklı olacağını açıkladı. Otel inşaatında incelemelerde bulunan Yıldızhan, "İzmir'e ve Türkiye'ye böyle bir tesis kazandırmaktan dolayı mutluyum" diye konuştu.

Ahmet Piriştina Kent Arşivi ve Müzesi'nin 50 metre ilerisinde kurulan Yıldızhan Oteli'nin 1 Nisan 2012'de açılacağını dile getiren Yıldızhan, otelin 21 katını tek tek gezerek bilgi aldı. Zaman zaman işçilere de yardım eden Yıldızhan, "Aklımda otel kurmak yoktu. Şu anda açıklamayacağım ruhani bir mesaj sonrası İzmir'de yatırıma karar verdim" dedi.

Bir yandan dört yıldızlı otelin inşaatı ile uğraşıp haftanın 3 gününü İzmir'de geçiren bir yandan da yeni albüm çalışmalarına devam ettiğini dile getiren Yıldızhan, "2012 baharı benim baharım olacak. 200 çalışanın olduğu ve ortalama aileleri ile birlikte bin kişinin kazanç sağlayacağı, ailelerine ekmek götüreceği Yıldızhan Otel ile yeni çıkaracağım albümüm herkes tarafından konuşulacak" şeklinde konuştu.