BIST 9.774
DOLAR 32,52
EURO 34,87
ALTIN 2.431,30

İzmit'te köpeğe tecavüz!

İzmit'te köpeğe tecavüz!

Bayındırlık Konutları’nda köpeğe tecavüz ettiği öne sürülen bir kişi, olayı gören vatandaş tarafından önce dövüldü, sonra karakola götürüldü.

İzmit'te köpeğe tecavüz!

İzmit Bayındırlık Konutlarında sabaha karşı bu kadarına da pes dedirtecek cinsten bir olay yaşandı. İddialara göre; ismini henüz bilmediğimiz vatandaş, evinin camından dışarı baktığı sıra tam karşısında bulunan çardakta orta yaşlarda bir adamın köpeğe tecavüz girişimini gördü. Şahit olduğu manzara karşısında sinirlerine hakim olamayan vatandaş, kapıdan çıkarak çardağa doğru ilerledi. Olayın etkisiyle sapığa saldıran site sakinini ise olay yerine gelen diğer vatandaşlar engelledi. Şahit olduğu manzara karşısında sinirlerine hakim olamayan vatandaş, kapıdan çıkarak çardağa doğru ilerledi. Olayın etkisiyle sapığa saldıran site sakinini ise olay yerine gelen diğer vatandaşlar engelledi.

İzmit'te köpeğe tecavüz!

KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜ Olayı gören vatandaş daha sonrasında köpeğe tecavüz ettiği öne sürülen kişiyle birlikte karakola giderek şikayette bulundu. Karakolda ifadesi alınan orta yaşlarda ki sapık ise adliyeye götürüldü.

İzmit'te köpeğe tecavüz!

Konuya duyarlılık gösteren Kocaeli Doğa ve Hayvan Dostları Derneği (KOHAYDER) yaşandığı iddia edilen olayı kendi sosyal medya sayfasında yayımlayarak tepkilerini dile getirdi.

İzmit'te köpeğe tecavüz!

KENDİNİ KAYBETMİŞ VE ALKOLLÜYMÜŞ Şahıs kendisini darp eden M. T.’ye alkolü ve bekar olduğunu, kendini bilmeyerek bu harekette bulunduğunu söyledi. Daha sonra bölgeye gelen polis ekipleri R.K isimli şahıs ile onu yakalayıp darp eden M. T’yi alarak polis merkezine götürdü. İğrenç iddia ile ilgili olarak gözaltına alınan şahısın evli ve 1 çocuk babası olduğu, eşinden ayrı yaşadığı ve SHÇEK İl Müdürlüğüne bağlı olarak bir engelli merkezinde çalıştığı öğrenildi.