BIST 11.457
DOLAR 42,70
EURO 50,18
ALTIN 5.964,36
HABER /  GÜNCEL

İzmir'de hastayı MR cihazında unuttular! Soruşturma başlatıldı

Anadolu Ajansı
Anadolu Ajansı

Tire Devlet Hastanesi'nde MR çektiren bir hasta cihazda unutuldu.İzmir İl Sağlık Müdürlüğü, hastane yönetimine şikayette bulundu. Soruşturma başlatıldı.

Abone ol

Tire Devlet Hastanesi'ndeki Manyetik Rezonans (MR) cihazında bir hastanın unutulmasına ilişkin soruşturma başlatıldığı bildirildi.

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü, Tire Devlet Hastanesi'nde MR çektiren bir hasta, sorumlu hizmet alımı personel tarafından cihazda unutulunca hastane yönetimine şikayette bulundu.

Soruşturma başlatıldı

Hastane yönetiminin Sağlık İl Müdürlüğüne bilgi vermesi üzerine konuya ilişkin idari soruşturma başlatılarak, hizmet alımı personelin iş akdine son verildi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Rekor kırdı gram altına hücum ettiler! En çok altın alan iller belli oldu, zirvedeki şehir şoke etti
Foto Galeri Rekor kırdı gram altına hücum ettiler! En çok altın alan iller belli oldu, zirvedeki şehir şoke etti Galeriye Gözat