BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

İşte Orduspor’un yeni hocası

Spor Toto Süper Lig’e bu sezon veda eden Orduspor, teknik direktör Erkan Sözeri ile sözleşme imzaladı.<br/>Orduspor Tesisleri’nde düzenlen i...

Abone ol

Spor Toto Süper Lig’e bu sezon veda eden Orduspor, teknik direktör Erkan Sözeri ile sözleşme imzaladı.
Orduspor Tesisleri’nde düzenlen imza törenine başkan Nedim Türkmen katıldı. İmza töreni öncesinde konuşan Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, bu sezon Orduspor’a kendi kariyer hedefleri olan, kendisi için bir şey yapma durumunda olan insanları bir araya toplayacaklarını belirterek, “Maalesef 26 yıl sonra çıktığımız süper ligde ikinci yılın sonunda küme düştük. Bununla ilgili değerlendirmeleri akşam yapacağız. Şimdi PTT 1. Lig’de bu sezon oynayacağız. Yeni bir yapılanma yapmak zorundayız. Hedeflerimizi küçültmüyoruz ama kulübümüzü biraz küçültmemiz gerekiyor. Yeni bir anlayışla yaklaşmamız gerekiyor. Bütçelere uygun hareket etmemiz gerekiyor. Erkan Sözeri hocamızla Metin hoca ile birlikte çalıştık. Bizim camiamızı çok iyi tanıyor. Biz de kendisini çok iyi tanıyoruz. Biz hem takım kadrosunu kurarken, hem de teknik kadro seçiminde şuna dikkat etmeye çalışıyoruz. Kendi kariyer hedefleri olan, kendisi için bir şey yapma durumunda olan insanları bir araya toplayacağız. Burada da bunun başarıyı getireceğine inanıyoruz. Bu sezon hocamız ile birlikte çalışacağız. Önemli bir kadro yapacağız. 10-12 oyuncumuzu tutacağız. Transfer listemiz var. Ona çalışıyoruz. Orduspor’u bu ligde de başarıyla temsil edecek bir kadro yapacağız. İyi niyetle çalışacağız” dedi.
Teknik direktör Erkan Sözeri ise, takım kurarken kalbi ile yüreği ile oynayan oyuncuları seçeceklerini ifade ederek, “Başkanımın ve yönetim kurulu üyelerinin bize duyduğu güvenden dolayı teşekkür ediyorum. Kolay değil, bizim hakkımızda böyle bir karar vermeleri, bizi takımın başına getirmeleri. Bu riski, bunun adı riskse, bunu göze aldılar. Buda bize güvenlerini gösteriyor. Dolayısıyla çok teşekkür ediyoruz. Güvene layık olmak için bütün enerjimizi bütün mesaimizi başarılı olabilmek için her şeyimizi vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bu taraftara layık olan, kalbi ile yüreği ile oynayan oyuncuları en hassas şekilde seçerek, işe girmeyi planlıyoruz. Orduspor’un tarihine bugün kendini çok güzel harfler ile yazdırmış insanlar arasına Mayıs ayında bende yazdırmak istiyorum” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından teknik direktör Erkan Sözeri kendisini Orduspor’a bağlayan imzayı attı.
(İHA)