BIST 9.089
DOLAR 32,38
EURO 35,00
ALTIN 2.326,09

İşte burçların gerçek yüzleri

İşte burçların gerçek yüzleri

Astrolojiye göre burçların kendine has özellikleri vardır. Hangi burca sahipseniz karakteriniz öyle şekillenebiliyor. Bazısı inanıyor burçlara bazısı inanmıyor. O burçlara birde bu açıdan bakın.

İşte burçların gerçek yüzleri

Burçların hep güzel ve sağlam yönleri insanlara gösterildi.Ama burçların birde gerçek tarafları var.Ben bir bakın derim. çünkü bu özellikler sizi korkutacak

İşte burçların gerçek yüzleri

KOÇ BURCU Sözünde duramayan, özgüveni olmayan, gıcık şahsiyet... Hayat boyu illa birileri onu iteleyecek. Var ya, bütün ev kuşları, ana kuzuları genelde bu burçtan çıkar. Bunun sevdası bile bir halta yaramaz. Genelde platonik takılır hasbam. Yoktur ki cesaret denen şeyin zerresi bunda, gidip de söylesin.. Hadi bir mucize oldu zar zor söyledi ve siz de bir halt edip buna uydunuz. Eğer uçarı, hayatla eğlenen, aşkta heyecan arayan bir kişi iseniz bittiniz kuzum siz.. Duygusal takılır bu koçlar. Sıkıcı mı sıkıcıdır. Her an ağlamaya, ahlanmaya meyillidir. Ona bir şeyi bin kere anlatın anlamaz. Bir de anladım havaları ve sonunda anlattığınız şeyin tam tersinde konuyla ilgili yorumları yok mudur. deli olursunuz. Soru sorup ne olduğunu ya da ne kadar sıktığınızı anlamaya kapasitesi yetmez. Ama toplum tarafından sevilir. Niye, çünkü kendinden başka bir zararı yoktur çevreye. Öyle hile dolanı becerecek zeka yoktur ki onda. Siz ona fıkra anlatın o gülsün, siz ona bir şey anlatın o dinlesin. Başka bir işe yaramaz. Kıskanç, gıcık ve sıkıcıdır o....

İşte burçların gerçek yüzleri

BOĞA BURCU Bunun var ya, insan beynini yormaktan başka bir şey yaptığı yoktur. Orda burda arkanızdan atar tutar. Hele de size karşı ilgisi var ve siz ona karşı kayıtsızsanız yandınız demektir. O zaman her şey beklenir bundan. Yerin dibine sokar sizi. Artık saçınızı başınızı mı yolarsınız, sinirden alkole mi başlarsınız o sizin tercihiniz.. Melek yüzlü şeytandır bu boğalar. İntikamcıdır. Hayatta pek bi halt olmazlar. Ailelerinin durumu iyi değilse de vay hallerine. Her şeye löp diye konmak isterler. Çok param olsun, en güzel sevgili benim olsun, olsun, olsun, olsun.... Kendilerini dünyanın merkezi sanırlar. Sizden çıkarı varsa sizden iyisi yoktur bu zavallı mahlukatlar için. Genelde evde kalmışların burcudur. Ya evlenmezler, ya da geç evlenirler. Zaten kim ne yapsın bu uyuzları. Erkenden mezara sokar sizi. Bunun tek boğalığı burcunun ismidir. Aslında akreptir bunlar akrep..

İşte burçların gerçek yüzleri

İKİZLER BURCU Dönek, iki yüzlü, karakter çorbası, tek başına tek bir işe bile yaramayan asalak. Tatlı dilli bir yılan. Bu var ya bu. hayatı boyunca onu bunu sömürüp durur. Bol organizasyonlu, bol dedikodulu, fesat mı fesat, defolu tipin tekidir. - "Hadi arkadaşlar şunu yapalım..." - "Aaa ayıp ettin tabii ki gelirim...." - "borcum olsun... " en çok kullandığı fakat bir türlü lafın yerini bulmadığı yalanlarından bir kaçıdır. Çok da iyi yalan söyler. Gevezedir de. Sır tutamaz. Boştur bunun ağzı.. Ayaklı gazete dedikleri türdendir bu. Gezsin, tozsun, eğlensin o kadar.. Öyle sıkıya mıkıya gelemez fazla. Laf olsun diye konuşur, evlenmek için evlenir, desinler diye yapar. Bir sözü diğerini tutmaz. Yanında kimse olmayınca da korkağın tekidir. Ha bire birilerinin , bir şeylerin arkasından konuşur. Onun arkasından konuşur, bunun peşinden konuşur. Ha babam konuşur. Güvenilmez tipin tekidir bu. Ama şeytan tüyü vardır bunlarda.. Kendini affettirmeyi iyi becerir. Çabuk kandırır karşısındakini. En dikkat edilmesi gereken burç grubudur. Tembel ve beceriksizin tekidir. Aldığı hiçbir işi tamamlayamaz.