BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,95
ALTIN 2.439,00
GÜNCEL

İşte BBC arşivinden 1979 yılında Türkiye

BBC Arşivleri'nde Türkiye programında bu hafta, BBC'nin 1979 yılında Türkiye'deki ekonomik kriz ve çatışma ortamıyla ilgili hazırladığı televizyon haberi yayınlandı.

'BBC Arşivleri'nde Türkiye' programında bu hafta, BBC'nin 1979 yılında Türkiye'deki ekonomik kriz ve çatışma ortamıyla ilgili hazırladığı televizyon haberi yayınlandı. 

Haberde bilgiler, 1979 yılından sokak görüntüleri eşliğinde aktarılıyor. BBC muhabiri Keith Graves tarafından hazırlanan haberde, Batı ülkelerinin NATO'nun kritik bir üyesi olması nedeniyle Türkiye'de yaşananlardan kaygı duyduğu yorumu yapılıyor.

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Sitene Ekle
Etiketler