BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,96
ALTIN 2.422,30
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'daki önemli isimlerden FETÖ firarisi yakalandı

FETÖ soruşturması kapsamında meslekten ihraç edilen ve hakkında yakalama kararı bulunan İsmail Güllük, Erzurum'da yakalandı.

Abone ol

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında aranan ve terör örgütünün İstanbul'daki önemli isimlerinden olduğu belirtilen İsmail Güllük, Erzurum'da yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, soruşturma kapsamında teknik takip sonucu firari öğretmen Güllük'ün kentteki bir evde sağlandığı bilgisine ulaştı.

Operasyon düzenleyen ekipler, İstanbul Üsküdar İcadiye İlkokulunda din kültürü ve ahlak dersi öğretmeni olan, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında meslekten uzaklaştırılan firari öğretmen Güllük'ü gözaltına aldı.

İSTANBUL'DAKİ ÖNEMLİ İSİMLER ARASINDA YER ALIYOR

Terör örgütünün İstanbul'daki önemli isimleri arasında yer aldığı ve örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock" kullanıcısı olduğu belirtilen Güllük, ifade işlemleri için emniyete götürüldü.

TWİTTER MESAJLARI ORTAYA ÇIKMIŞTI

FETÖ'nün darbe girişimi öncesi, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden paylaşımlar yaptığı belirlenen Güllük'ün, bazı kurum yetkililerine "Çok yakın bir tarihte çok sevdiğiniz tiranlarınız arkanızda olmayacak. Yakında bu kahraman Türk ordusunun neler yapacağını izle ve takip et. Yakında balyoz tepenize inmek üzere" şeklinde mesajlar attığı ortaya çıkmıştı.