BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,98
ALTIN 2.426,40
GÜNCEL

İstanbul'da yüzü maskeli kişiler markete molotofla saldırdı

Kağıthane'de'de yüzleri maskeli kişiler bir markete molotof kokteyli attı. İçeride mahsur kalanlar vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Dumandan etkilenen 1 kişi hastaneye kaldırıldı.

İstanbul Kağıthane Çağlayan Mahallesi Vatan caddesi üzerinde saat 20:00 sıralarında iddiaya göre, yüzleri maskeli 5 kişi önce etrafa havai fişek attı.

Ardından bir aracın altına el yapımı patlayıcı bırakıp içerisinde müşteri ve çalışanların olduğu bir markete Molotof kokteyli atarak olay yerinden kaçtı. Durumu gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

DUMANDAN ETKİLENDİ

Çevredeki vatandaşlar markette bulunanları arka kapıdan dışarıya çıkardı. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alırken itfaiye ekipleri de soğutma çalışması yaptı. Dumandan etkilenen bir market çalışanı sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Olayda can kaybı olmazken bir araçta maddi hasar oluştu.

Olay yeri inceleme ekipleri, market ve çevresinde inceleme yaptı. Polisin kaçan saldırganları yakalamak için çalışmaları devam ediyor.

Sitene Ekle