BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,13
ALTIN 2.302,01
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da şüpheli araç alarmı!

İstanbul Ateşehir'de park halindeki bir araç, polisi alarma geçirdi. Olay yerine çok sayıda polis intikal ederken, şüpheli araç bomba imha uzmanları tarafından didik didik arandı.

Abone ol

İSTANBUL'da bir alışveriş merkezinin arkasına bırakılan otomobil, polisi harekete geçirdi. Şüpheli araç, bomba imha uzmanları tarafından incelenirken, aracın çalıntı olduğu ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, Ataşehir'de devriye gezen polis ekipleri, öğle saatlerinde Küçükbakkalköy Mahallesi, Doruk Sokak'ta şüpheli bir araç tespit etti. Ekipler, bir alışveriş merkezinin arkasına bırakılan lüks otomobilin plakasını sorgulayarak aracın sahibine ulaştı. Ancak galerici olduğu öğrenilen araç sahibi, 34 ZN 0036 plakalı otomobilinin halen galerisinin vitrininde olduğunu belirtti.

GECEYARISI ŞÜPHELİ BİR KİŞİ TARAFINDAN BIRAKILMIŞ

Bunun üzerine çevrede araştırma yapan polisler, aracın gece 01.00 sıralarında şüpheli bir kişi tarafından bırakıldığını, şüphelinin ise kafasındaki bere ve boynundaki atkı ile yüzünü gizleyerek olay yerinden kaçtığını tespit etti. Şüpheli araç çekiciye yüklenerek Küçükbakkalköy Otoparkı'na götürüldü. Otoparkın çevresinde geniş çaplı güvenlik önlemi alındı.

BOMBA UZMANLARI İNCELEDİ

Şüpheli lüks otomobili incelemek için otoparka Bomba İmha ekibi ile Olay Yeri İnceleme ekibi geldi. Bomba uzmanı polisler, sinyal kesici cihazı şüpheli aracın yanına yerleştirdikten sonra, bomba tespit köpeği ile otomobil incelendi. Şüpheli bir duruma rastlanmayınca, otomobilin kapıları çilingir yardımıyla açıldı.

ARAÇ ÇALINTI ÇIKTI

Aracın şase numarasının sorgulanmasının ardından gerçek plakası belirlendi ve araç sahibine ulaşıldı. Çalıntı olduğu öğrenilen aracın sahibi otomobilini almak için polis merkezine çağrılırken, polis de olayla ilgili soruşturma başlattı.