BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,87
ALTIN 2.431,17
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da okullar öğleden sonra tatil olur mu 12 Aralık tatil bilgisi

İSTANBUL'da kar yağışı sürpriz oldu ve erken saatlerde başladı. Peki etkili olan kar yağışı ne kadar sürecek? Meteoroloji son tahminlere göre kar yağışı devam edecek. Öğrencilerin gözü ise kar tatili açıklamasında. İstanbul'da öğleden sonra okullar tatil olur mu? 12 aralık kar tatili açıklaması için gözler İstanbul Valiliği'nde.

Abone ol

İSTANBUL kar yağışı beklenen tahminden önce başladı İstanbul beyaz bir sabaha uyandı. İstanbul hava durumu saatlik son raporlara göre kar yağışı gün içinde devam edecek. Peki İstanbul'da okullar bugün öğleden sonra tatil olur mu? Gün içinde belirli ilçelerde artacak olan kar yağışı akıllara bugün yani 12 Aralık çarşamba günü okullar öğleden sonra tatil olur mu sorusunu getirdi. Gözler kar tatili açıklaması için İstanbul Valiliği'nde...

Sıcaklığın düşmesi ile etkili olmaya başlayan kar şağışı özellikle Silivri, Beykent, Avcılar, Büyükçekmece, Beylikdüzü ve Hadımköy'de etkili oluyor.

İstanbul hava durumu : Peki İstanbul'da kar yağışı artacak mı, 5 günlük ve saatlik hava durumu tahmini ne diyor? Meteorolojinin haftalık hava durumu tahmininde İstanbul için yağmur uyarısı bulunuyor. Yağışlar yarın ara verip sonrasında kaldığı yerden devam edecek.

İstanbul saatlik hava durumu : Meteorolojinin saatlik hava durumu tahminine göre İstanbul'da kar yerine yağmurun etkili olması gerekiyor. Yağışlar öğleden sonra kesilecek görünüyor. İşte İstanbul'un saatlik hava tahmini:

Aşağıdaki videoda yer alan görüntüler Beylikdüzü'nde bu sabah kayda alındı. İstanbul'un batı kesimi ile yüksek yerlerindeki kar yağışı devam ediyor.

KAR YAĞIŞI OLAN İLLER : Bugün bastıran kar yağışı cuma gününe kadar etkili olacak. Meteorolojinin yayınladığı hava durumu tahminine göre bugün kar yağışı şu illerde yoğun bir şekilde etkili oluyor: Ankara, Eskişehir, Kütahya, Kastamonu, Uşak, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Bilecek, Konya, Bolu, Karabük, Kütahya, Çorum, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Kayseri, Niğde, Sivas, Gümüşhane, Erzincan, Erzurum, Bayburt, Ağrı, Kars, Ardahan, Muş, Bitlis, Hakkari, Tunceli, Bingöl, Van, Siirt ve Şırnak.