BIST 9.138
DOLAR 32,38
EURO 35,03
ALTIN 2.326,89
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da kaçırılan bebek bulundu

Arife günü alışveriş yapan ailesinin mağaza önüne bıraktığı bebek arabasından kaçırıldığı belirtilen 4 aylık Ahmet Davulcu, polis operasyonu sonucunda bulundu.

Abone ol

İSTANBUL Bağcılar'da arife günü alışveriş yapan ailesinin mağaza önüne bıraktığı bebek arabasından kaçırılan 4 aylık bebek, polisin titiz çalışması sonrası bulundu.

Bağcılar'da arife günü alışveriş yapan ailesinin mağaza önüne bıraktığı bebek arabasından kaçırıldığı belirtilen 4 aylık Ahmet Davulcu, polis operasyonu sonucunda bulundu. Tedavi altına alınan bebeğin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

4. KATTAN APARTMANIN HAVALANDIRMA BOŞLUĞUNA ATTILAR

Eve polisin geldiğini fark eden ikisi kadın 3 şüpheli bebeği, bulundukları 4 kattan evin tuvalet penceresinde apartmanın havalandırma boşluğuna attı. Polis ve bina sakinleri Ahmet bebeği düştüğü havalandırma boşluğundan kurtardı. Havalandırma boşluğunda bulunun su tesisatının arkasında olana bebeğin, kurtarma çalışması sırasında hasar görerek patlayan su borusu nedeniyle ıslandığı görüldü.

Ahmet bebeği düştüğü yerden çıkartan bir kişinin, bebeğin ıslak kıyafetlerini çıkartarak kendi tişörtüne sardığı görüldü. Yaşananları bina sakinleri cep telefonlarıyla kaydetti. Ahmet bebek daha sonra Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan bebeğin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

GÖZLATINA ALINDILAR

Polis bebeğin bulunduğu ev ve çevresinde yoğun güvenlik önlemi aldı. Polis çevrede toplanan vatandaşları uzaklaştırdı. Evde bulunan ikisi kadın 3 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar 'Akrep' olarak adlandırılan zırhlı polis aracına konularak, sorgulanmak üzere Üsküdar'da bulunan Çocuk Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Gece sağlık kontrolünde geçirilen şüphelilerin sorguları devam ediyor.

BABA DAVULCU'NUN KONUŞMAKTA ZORLANDI

Ahmet bebeğin babası Lokman Davulcu, diğer oğlu Mehmet ile birlikte Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geldi. Pendik'te bir eve yapılan operasyon sonucunda Ahmet bebek bulunarak Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Haberi duyar duymaz hastaneye gelen baba Lokman Davulcu kısa bir açıklama yaparak, "Bu işle uğraşan herkese çok çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. Allah'a çok şükür durumu çok iyi" dedi. Baba Davulcu'nun konuşmakta zorlandığı görüldü.