BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,87
ALTIN 2.424,07
HABER /  GÜNCEL

İstanbul’da facianın eşiğinden dönüldü o anlar kamerada

Esenyurt’ta bir restoranda sabaha karşı meydana gelen patlama güvenlik kameralarına yansıdı. Patlama sonrası restoran tamamen kullanılamaz h...

Abone ol

Esenyurt’ta bir restoranda sabaha karşı meydana gelen patlama güvenlik kameralarına yansıdı. Patlama sonrası restoran tamamen kullanılamaz hale gelirken çevre iş yeri ve binalarda da büyük çapta hasar meydana geldi. Olayda iş hanı ve çevresinde kimsenin olmaması nedeniyle can kaybı yaşanmadı.
Esenyurt’ta bulunan bir iş hanının alt katında faaliyet gösteren restoranda sabah saatlerinde şiddetli bir patlama meydana geldi. Yaşanan patlamayı duyan vatandaşlar ise durumu hemen polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri patlama sonrası çıkan yangına müdahale ederek kısa sürede söndürdü.Yaşanan patlamanın şiddetiyle restoran tamamen kullanılmazken iş hanı ve çevrede bulunan işyerlerinde büyük çapta hasar meydana geldi.

PATLAMANIN ŞİDDETİ GÜVENLİK KAMERASINDA
Yaşanan patlamanın şiddeti çevrede bulunan iş yerlerinin güvenlik kameralarına da yansıdı. Güvenlik kamerası görüntülerinde bir vatandaş iş yerinin önünde bir kısa bir süre önce bekliyor. Vatandaş dükkanın önünden ayrıldıktan kısa bir süre sonra da şiddetli bir patlama meydana geliyor ve işyerinde bulunan eşyalar çevreye saçılıyor. Patlamanın ardından da işyerinde yangın çıktığı görülüyor. Patlamadan şans eseri kurtulan vatandaş ise patlamanın sesiyle tekrar olay yerine gelerek şok geçiriyor.
Bir başka güvenlik kamerası da şiddeti gözler önüne seriyor. Restorandın karşısında bulunan bir giyim mağazasında da patlamanın etkisiyle büyük çapta hasar meydana geliyor. Elbiseler cansız mankenler ve kabinler etrafa saçılıyor. Patlamanın gece olması ve çevrede kimsenin bulunmaması nedeniyle can kaybı yaşanmıyor.
(İHA)