BIST 9.120
DOLAR 32,37
EURO 35,00
ALTIN 2.326,20
GÜNCEL

İstanbul Sultanbeyli'de şüpheli araç kovalarken TIR'a çarpan motosikletli polislerden biri şehit düştü

İSTANBUL Sultanbeyli'de şüpheli aracı kovalarken TIR'a çarpan motosikletteki iki polis memurundan biri şehit oldu, diğeri yaralandı. Şehit olan polisin bir ay önce evlendiği öğrenildi.

İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğünde görevli polis memurları Hüseyin Duman ve Gökmen Baykara, kendilerini fark edip kaçan şahsın yönetimindeki otomobili motosikletle kovalamaya başladı. Takip esnasında Fatih Bulvarı'nda Vedat G. idaresindeki TIR'a çarpan polis motosikleti refüje savruldu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ambulansla bir özel hastaneye kaldırılan polis memuru Duman, müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Hastanede tedavi altına alınan diğer polis memuru Baykara'nın vücudunda kırıklar bulunduğu ve hayati tehlikesinin olmadığı kaydedildi.

Mesai arkadaşları hastane önünde toplandı
Kaza haberini alan Duman ve Baykara'nın mesai arkadaşları motosikletleriyle hastane önünde toplandı. Şehidin cenazesi hastaneden alınarak Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Aslen Ordulu olduğu ve ailesinin Bursa'da yaşadığı öğrenilen şehit polis memuru Duman'ın cenazesinin İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan yerleşkesinde düzenlenecek törenin ardından toprağa verilmek üzere Ordu'ya gönderileceği kaydedildi.

Aracı terk edip kaçan 5 kişi yakalandı

Polis ekibinden kaçan araç bir süre sonra terk edilmiş halde bulundu. Polisin yaptığı çalışma sonucu olay sırasında araçta oldukları belirlenen 2'si 18 yaşından küçük 5 kişi yakalandı. Üzerinde plaka bulunmayan aracı yaşı küçük, ehliyetsiz şüphelinin kullandığı ve aracın babasının adına kayıtlı olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan 5 kişinin Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri sürüyor.

Sitene Ekle