BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,87
ALTIN 2.435,70
HABER /  GÜNCEL

İstanbul için kritik hava durumu uyarısı

İSTANBUL başta olmak üzere yurdun birçok bölgesinde sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji yetkilileri son hava durumu raporunu açıkladı. İzmir, Ankara, Bolu hava durumu ne diyor?

Abone ol

İSTANBUL hava durumu için son dakika uyarısı geldi. Dün geceden beri aralıklarla süren sağanak yağış bugün akşam saatlerine kadar devam edecek.

Meteoroloji yetkililerinin açıkladığı son hava durumu raporunda şöyle denildi:

Yurdun büyük bir bölümünde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; Batı ve Orta Karadeniz (Bolu, Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük ve Kastamonu, Sinop, Samsun, Çorum, Amasya, Tokat), Göller Yöresi (Isparta, Burdur), Doğu Akdeniz'in iç kesimleri (Adana, Mersin, Osmaniye, Kahramanmaraş), Sakarya, Bursa, Bilecik, Balıkesir, Kütahya, Ankara, Eskişehir, Çankırı, Kırıkkale, Yozgat, Kırşehir, Tunceli ve Diyarbakır'ın kuzey çevrelerinde yerel olarak kuvvetli ve lokal dolu yağışı şeklinde olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

İstanbul Hava Durumu

Marmara'da ise parçalı ve çok bulutLu, akşam saatlerine kadar bölge geneli, akşam ve gece saatlerinde bölgenin doğusunun kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Peki Ankara, İzmir, Kocaeli, Sakarya'da hava durumu raporları ne diyor?

İSTANBUL
Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İZMİR
Parçalı ve çok bulutlu, iç kesimleri akşam saatlerine kadar kısa süreli ve yerel sağanak yağışlı

EDİRNE
Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ANTALYA
Parçalı ve çok bulutlu, öğle ve akşam saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; iç kesimlerde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

ANKARA
Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinde il genelinde gece saatlerinde ise kuzeyinde kuvvetli olması bekleniyor.

BOLU
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.