BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,93
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

IŞİD'in uyuyan hücreleri Meclis'i vurur!

Musul Konsolosluğu baskınını 15 saat önce haber veren MHP'li Sinan Ogan, Türkiye'deki uyuyan IŞİD hücreleriyle ilgili şok bir iddiayı gündeme taşıdı.

Abone ol

HDP'nin Danışma Kurulu'nda anlaşma sağlanamaması üzerine, Meclis Genel Kurulu'na getirdiği IŞİD ve El Nusra'ya ilişkin araştırma önergesinin görüşmelerinde MHP'li Sinan Ogan şok bir iddiayı gündeme taşıdı. 

MHP'li Iğdır Milletvekili Sinan Oğan: "IŞİD'in sosyal medya üzerinden gönderdiği bir talimatla, Meclis de dahil olmak üzere, bir çok yere etkili saldırılar düzenleyebilecek elemanlar, internet üzerinden online yetiştiriliyor" dedi.

IŞİD SAFLARINDA 5 BİN TÜRK VAR

IŞİD saflarında 5 bine yakın Türk'ün olduğunu iddia eden MHP'li Ogan, IŞİD'in Avrupa'daki Türkler üzerinde etkili olduğunu ve oralardan da örgüte katılım olduğunu belirterek, "Bir süre sonra IŞİD'in doğal müttefikleri ortaya çıkacaktır. IŞİD'in sosyal medya üzerinden gönderdiği bir talimatla, Meclis de dahil olmak üzere, bir çok yere etkili saldırılar düzenleyebilecek elemanlar, internet üzerinden online yetiştiriliyor." dedi.

IŞİD'İN TÜRKİYE AYAĞI CAMİLERDE PARA TOPLUYOR

"İçişleri Bakanı Peygamber efendimize laf edeceğine bunlarla ilgilensin" diyen Ogan şöyle devam etti: "Bugün hiç bir terör örgütünde olmayan sosyal medya desteği IŞİD'in elinde var. IŞİD, insanlarımızı etkileyerek inandırılmış terörist haline getirebiliyor. IŞİD'in Türkiye'deki ayakları başta olmak üzere, Ramazan boyunca camilerde para toplayanlar başta olmak üzere, IŞİD'e Türkiye'den giden yardımların bir an önce mercek altına alınması lazım" diye konuştu.