BIST 9.066
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.293,43
HABER /  GÜNCEL

İşadamlarıyla cinsel ilişkiye girip...

İstanbul'da polis baskınıyla çökertilen "Hanımağa Çetesi" soruşturmasında şok detay: Kadın çete üyeleri tanıştıkları işadamlarıyla cinsel ilişkiye girip gizlice çekim yapıyor, şantajla para toplanıyor

Abone ol

İstanbul polisi tarafından önceki gün Esenyurt'ta çökertilen dört kişilik çetenin lideri kadın çıkmış bu yüzden çeteden Hanımağa Çetesi diye söz edilmeye başlanmıştı.

Soruşturmada çetenin, bazı işadamlarına şantaj yaptığı ortaya çıktı. Esenyurt İnönü Mahallesi'nde yer alan ve uyuşturucu madde satışı yapıldığı öne sürülen lüks bir sitenin içindeki bazı adreslere eşzamanlı operasyon gerçekleştiren polis, uyuşturucu madde satışı yapan beş kişilik Hanımağa Çetesi'ni çökertti. 28 yaşındaki çete lideri Kübra Y. ve çete üyeleri A.K. (31), Y.K. (34), İ.D. (26), R.T. (19) polisler tarafından gözaltına alındı. Operasyonlar kapsamında yedi kişi yakalandı.

SUİKAST SİLAHI DA VAR

Hanımağa Çetesi üyelerinin adreslerinden 8 tabanca, 1 pompalı tüfek, 82 fişek ve çok sayıda sahte para ele geçirildi. Çete üyelerinin üzerinden 1 de suikast silahı çıktı. Ele geçirilen silahlar, geçmişte fail-i meçhul kalan cinayetlerde elde edilen bulgularla karşılaştırılmak üzere incelemeye alındı. Çetenin gasp, adam kaldırma, uyuşturucu, yağma, yaralama, tehdit, şantaj ve cinayet olaylarına karıştığı öğrenildi. 

291220140803351468496.jpg

ESRAR, EROİN...

Adreslerinde 60 gram esrar maddesi, 12 gram eroin maddesi ve 287 adet uyuşturucu hap ele geçirilen çetenin ayrıca kadın çete üyelerini de kullanarak irtibata geçtikleri bazı işadamlarına tuzak kurduktan sonra şantaj yolu ile para talep ettiği ortaya çıktı. İddialara göre, çetenin kadın üyeleri, internet üzerinden tanıştıkları işadamları ile bazı adreslerde cinsel ilişkiye girdi ve bu görüntüleri gizli kameralarla kaydetti.

SENETE ZORLA İMZA...
 
Kısa süreler sonra sözkonusu işadamlarına kasetlerle şantaj yapan çete üyeleri aynı teknikle çok sayıda kişiden yüklü miktarda para topladı. Sabıka dosyaları oldukça kabarık olan çete üyelerinin bazı mağdurlarına zor kullanarak silah zoruyla senet imzalatma olayları gerçekleştirdikleri de ileri sürüldü. Çete üyelerinin bilgisayarlarına el konuldu. Yapılan ilk incelemelerde, bilgisayarlarda çok sayıda gizli çekilmiş görüntü bulundu