BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.440,10
HABER /  GÜNCEL

İşadamının bahşişi restoranı karıştırdı!

Ünlü işadamı İsmailov'un bir restoranda bıraktığı yüklü bahşişi garsonları mahkemellik etti...

Abone ol

Azeri asıllı Rus milyarder İsmailov'un Antalya'daki bir mekanda verdiği 10 bin dolarlık bahşiş, garsonlar arasında kavgaya neden oldu. Mahkemeye taşınan olayda İsmailov tanık olarak dinlenecek.

Antalya'ya Avrupa'nın 7 yıldızlı en lüks otelini yapan Rus işadamı Telman İsmailov, 2 ay önce misafirlerleriyle birlikte otelinin bulunduğu Aksu'daki bir restorana gitti. Konuklarıyla birlikte yiyip içen milyarder, mekandan çıkarken bir garsona 10 bin dolar bahşiş bıraktı.

şaşkına dönen garson paranın çok azını bahşiş kutusuna bırakırken geri kalanını cebine attı ve olanlar oldu...

Diğer çalışanlar, durumdan şüphelendi ve bahşişi alan kişiye, "İsmailov ne kadar para verdi" diye sordu. Aldıkları cevaptan tatmin olmayan garsonlar, daha sonra söz konusu kişinin üzerini aramak istedi. Bu sırada garsonlar arasında kavga çıktı. Restoranın savaş alanına döndüğü kavga, mahkemeye taşındı.

HASAR OLUŞTU
Restoranda ağır hasar oluşması üzerine mekanın sahibi, garsonları mahkemeye verdi ve masrafların kavgacı görevliler tarafından karşılanmasını talep etti. Restoran sahibi ayrıca Telman İsmailov'un "tanık olarak" dinlenmesini istedi. Milyarder ise şok yaşadı.

İsmailov ilk kez mahkemeye çıkacağı için sıkıntılı günler geçirmeye başladı. Mahkeme, Rus milyarderin garsona 10 bin dolar bahşiş verip vermediğini ortaya çıkartacak.

Bahşiş kavgası Antalya'da dilden dile yayıldı. Olayda adının geçmesinden rahatsız olan Telman İsmailov'un, önümüzdeki günlerde mahkemeye çıkması bekleniyor...