BIST 9.525
DOLAR 32,55
EURO 34,75
ALTIN 2.493,59
HABER /  GÜNCEL

Internet'in 'Gedik'li portalı olacak!

Gedik Gross Online Yapı ve Hırdavat Market, hırdavat ve sanayi ürünleri ile ilgili siparişler için gedikgross.com internet sitesi üzerinden hizmet vermeye başladı.

Abone ol

Siparişler gedikgross.com internet sitesini kullanarak ONLINE olarak 7 gün 24 saat süresince kesintisiz iletilebiliyor. Günümüzde sıkça örneklerine rastladığımız alışveriş sitelerinde yeni bir kategoriyi tanımlayan gedikgross.com, GEDİK markasının bu sektördeki güçlü konumuyla müşterilerine konuyla ilgili en iyi hizmeti sunmayı hedefliyor. Yurtiçi Kargo, Aras Kargo ve Gedik grubunun kendi bünyesindeki lojistik altyapısı kullanılıyor.

 

gedikgross, Türkiye’nin ilk online yapı ve hırdavat marketi olma özelliğini taşıyor.

 

Bugün itibariyle www.gedikgross.com da satışı yapılan kategoriler:

 

Elektrikli El Aletleri - Havalı Tip El Aletleri - Kaynak Malzemeleri - Gaz Armatürleri - Zımpara Taşları - El Aletleri

 

Bugün itibariyle www.gedikgross.com da satışı yapılan ürünler:

 

GEKA – GEKATEK – FRONIUS – GEDIK FRONIUS – BOSCH – SKIL – AEG – TANERA – DEWALT – BLACK&DECKER – EVREN – İZELTAŞ – ALTAŞ – EGESAN – EGELİ – KARBOSAN

 

GEDİK GROSS MARKET halihazırda Türkiye çapında 500’ü aşkın satış noktası bulunan Gedik Kaynak A.Ş. için de bir direkt satış kanalı konumunda. Kaynak sektöründe pazar lideri olan Gedik Kaynak’ın üretimi olan tüm ürünler www.gedikgross.com adresinden satın alınabiliyor.  1963’ten bu yana sektörde lider bir konumda olan Gedik Kaynak A.Ş., GEDİK GROSS MARKET projesiyle e-iş dönüşüm projelerini de hayata geçirmeye başlıyor.