BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,03
ALTIN 2.324,78
HABER /  GÜNCEL

İnter, Mehmet Topal'ı istedi

Mehmet Topal için Fenerbahçe, Manchester City ya da Chelsea'dan bir teklif almadıklarını sadece Inter'in resmi teklifte bulunduğu açıklandı.

Abone ol

Valencia Kulübü'nün başkanı Manuel Llorente, Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu oldu ve Mehmet Topal için Fenerbahçe, Manchester City ya da Chelsea'dan bir teklif almadıklarını sadece Inter'in resmi teklifte bulunduğunu açıkladı. Başkan Llorente, Soldado, Muslera ve Gökhan Gönül'le de ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı.

ÇOK İYİ BİR OYUNCU, ÇOK İYİ BİR KARAKTER

Başkan Llorente, "Şampiyonlar Ligi'nde Genk karşısında elde ettiğimiz 7-0'lık galibiyet çok önemliydi. Bundan dolayı çok mutluyuz. Biliyorum ki Mehmet Topal'dan dolayı Türkler de bizi destekliyor. Topal, çok iyi bir oyuncu ve ayrıca çok iyi bir kişiliğe sahip..." dedi.

MEHMET'LE UZUN YILLAR ÇALIŞACAĞIZ, ONU PEK ÇOK BÖLGEDE OYNATABİLİYORUZ

Milli futbolcudan son derece memnun olduklarını dile getiren Llorente, "Mehmet Topal bizim için son derece önemli bir futbolcu. Çok önemli ve etkileyici bir futbol tarzı var. Biz onunla büyük bir geleceğimiz olduğunu düşünüyoruz. Uzun yıllar faydalanmak istiyoruz. Çünkü orta alan ve pek çok bölgede oynatabiliyoruz. Bizim için çok önemli bir oyuncu" şeklinde konuştu.

SADECE INTER MILAN TEKLİFTE BULUNDU, BU TEKLİFİ REDDETTİK

Inter'in Mehmet için resmi teklifte bulunduğunu dile getiren Valencia Kulübü Başkanı Llorente, "Biz Topal'la çalışmaktan son derece mutluyuz. Daha uzun yıllar birlikte çalışmak istiyoruz. İnanıyorum ki Mehmet bizimle uzun süre çalışmak istiyor. Saydığınız 3 kulüp Fenerbahçe, Manchester City ve Chelsea'dan bir teklif gelmedi. Bizi sadece Inter Milan'dan bir teklif geldi. Fakat bunu geri çevirdik. Kabul etmedik. Biz Topal'la devam etmek istiyoruz dolayısıyla İtalyanların teklifini reddettik" dedi.

GÖKHAN GÖNÜL HALÂ GÜNDEMDE Mİ?

Llorente, "Fenerbahçeli Gökhan Günül, hâla gündeminizde mi? şeklindeki soruya ''transferi daha sonra düşüneceğiz" biçimindeki ifadeyle net yanıt vermek istemedi ve şunları söyledi: "Şu anda ekibimizden gayet memnunuz ve çok fazla revizyon yapmak istemiyoruz. Bir tek oyuncu ya da bir tek ulustan gelebilecek bir oyuncu tercihimiz yok. Genel anlamda transferi daha sonra düşüneceğiz. Şu anda Şampiyonlar Ligi'ne konsantre olduk" diye konuştu.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'Nİ KAZANMAK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ; AMA ÇOK GÜÇLÜ RAKİPLER VAR

Llorente, Şampiyonlar Ligi'yle ilgili hedeflerinin sorulması üzerine ise "Bu kolay olmaz. Biz öncelikli olarak 6 Aralık'ta Londra'da Chelsea'yla yapacağımız maçı düşünüyoruz. Bu da başlı başına zor bir maç... Bu maçı kazanmak zorundayız. Barcelona, Real Madrid, Bayern Münih gibi bu kupaya aday takımlar var. Bunlar arasından finale gelmek zaten büyük bir başarı, fakat biz kazanmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

SOLDADO'DAN HİÇ BİR BİÇİMDE VAZGEÇMEYİZ

Takımın lider oyuncularından Soldado için Galatasaray ya da bir başka Avrupa takımı'ndan teklif alıp almadıklarıyla ilgili soruya ise başkan Llorente, "Saldado büyük bir oyuncudur. Valencia'nın futbolcusudur hem de Valencialıdır. Albelda'yla birlikte takımın kaptanıdır. Çok iyi bir karaktere sahiptir. Kendisine yönelik teklifler ne olursa olsun yollarımızı ayırmayacağız. Valencia, Soldado'yla yoluna devam edecektir" şeklinde cevap verdi.

MUSLERA'YLA İLGİLENMİYORUZ

Manuel Llorente, Valencia'nın Muslera ile ilgilendiği yönündeki iddialar için ise "Fernando Muslera'yla ilgilenmiyoruz. Bizimi iki önemli kalecimiz var. Diego Alves ve Guaita her ikisinden de son derece memnunuz. Brezilyalı ve Valencialı olan iki kalecimizden de son derece memnunuz. İkisi de çok formda. Dolayısıyla Muslera'ya bir teklifte bulunmadık" dedi.

VALENCIA AFRİKA'YA YARDIM KONUSUNDA ÖNCÜLÜK YAPIYOR

İspanyol kulübünün sosyal konularda da aktif olduğun dile getiren Llorente, "Valencia Kulübü olarak bir organizasyona öncülük ediyoruz. Bir maç organizasyonuyla Afrika'daki binlerce çocuğa önemli yardımlarda bulunmayı amaçlıyoruz. Afrika'ya yardım elinin somut biçimde uzanacağı bu organizasyona Türkiye'den de destek bekliyoruz. Biz Türkiye'ye geldiğimizde son derece misafirperver biçimde ağırlandık. Çok mutlu olduk bunu asla unutamayız. Her zaman gelmeyi isteyeceğimiz bir ülke..." dedi.