BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

İnsan 3 kadına aşık oluyorsa...

3 kadın bir adam... Öğretim görevlisi olan bu adam üç kadına birden aşık oluyor... Halit Ergenç ise bakın bu konuda ne diyor.

Abone ol

Halit Ergenç “insan 3 kadını aynı anda sevebiliyorsa, bir tuhaflık vardır” dedi...Acı Aşk filminde aynı anda 3 kadına aşık bir öğretim görevlisini canlandıran Halit Ergenç “insan 3 kadını aynı anda sevebiliyorsa, bir tuhaflık vardır” dedi...

Aşk, ihanet, intikam, entrikalarla dolu "Acı Aşk" filminin çekimleri son hız devam ediyor. Yönetmenliğini A. Taner Elhan'ın üstlendiği, senaryosunu Onur Ünlü'nün yazdığı filmde Halit Ergenç, Cansu Dere, Songül Öden ve Ezgi Asaroğlu başrolleri paylaşıyor.

Film, aileden zengin bir öğretim görevlisinin gönül ilişkileri üzerinden insan ruhunun karanlık yönlerine eğiliyor. Filmin baş aktörü Halit Ergenç, canlandırdığı Orhan karakteri için “Adamın yaşadığı üç aşk var. Üç kadını da aynı derece seviyorsa orada bir tuhaflık vardır. Aynı anda üç kadına birden aşık olmak mümkün değil" dedi.

SETLER ARASI KOŞU

Cem Yılmaz’ın Yahşi Batı filminde de rol alan Cansu Dere bu iki filmin çekimleri sebebiyle kendine zaman ayıramadığını söyledi.

YENİ DİZİ SİNYALİ

Dere, “Biraz fazla çalışıyorum. Sıla'dan sonra bir yıl ara verdim. Güzel dinlendim, onun için şimdi de sıkı çalışıyorum. Günlük fiziksel yorgunluğun dışında pek bir problem yok. Diziye dönünce, rutine oturunca daha rahatlar sistem” diyerek farklı projelerin içinde yer alacağının ipuçlarını verdi.