BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.430,48
HABER /  MEDYA

İnadına Aşk son bölüm şok final sahnesi

İnadına Aşk 10. bölüm ekran başına kilitledi. İnadına Aşk son bölümde Defne ağabeyinin önünde Yalın'a aşkını ilan eder. İnadına Aşk 11.bölüm fragmaları yayınlandı.

Abone ol

İnadına Aşk 11. bölüm son sahne izleyenleri çok şaşırttı. İnadına Aşk son bölümde daha fazla ağabey baskısına dayanamayan Defne her şeyi anlatmaya karar verir ve herkesin gözü önünde aşkını Yalın'a ilan eder. Peki İnadına Aşk 11. bölümde neler olacak, İnadına Aşk 11. bölüm 1. ve 2. fragmanları internethaber'de.

10. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Leyla son saniyede Yalın'ı, Toprak'ın elinden kurtarır ama bunun için başvurduğu yol, her ikisini de sarstı. Babaannenin ve Doruk'un onları birleştirmek için oynadığı oyunlar da bu sarsıntının üstüne eklenince ikisinin de dünyası şaştı. Yeşim Çınar'la ilişkilerini dedesine anlatır ve Çınar, Arasların evine yemeğe davet etti.

Ancak o gün Yeşim ve Çınar Toprak yüzünden çok büyük bir kavga etti. Çınar Yeşim'e verdiği ayrılmama sözünü tutabilecek midir? Deniz ve Ezgi, arkadaş olarak iyi bir çift oldu. Ezgi, Deniz'in göründüğünden çok daha fazla bir adam olduğunu keşfetmeye başladı. Yalın ve Defne ise aşklarının en güzel, en tatlı günlerini yaşamaktadılar. Plaza kalasının içinden şahane bir sevgili çıktı. Ama Defne'nin abi korkusu, bu ilişkinin ciddi bir sınava girmesine yol açtı. Defne bu sınavı atlatabilecek midir?

screen-shot-2015-08-28-at-8.30.42-am.png