BIST 9.715
DOLAR 32,55
EURO 34,92
ALTIN 2.429,75
MEDYA

İnadına Aşk 18.bölüm fragmanı

İnadına Aşk dizisi 18. yeni bölümüyle 29 Ekim Perşembe akşamı FOX'da olacak. İnadına Aşk'ın bu hafta yayınlanacak son bölümününde neler olacak?

İnadına Aşk dizisinin 18. bölüm fragmanı yayınlandı. İnadına Aşk 18. bölümüyle 29 Ekim Perşembe akşamı FOX Tv'de izleyenlerle buluşacak.


İşte İnadına Aşk dizisinin son bölümünde yaşananlar;


Yeşim'in peşinde bir adam olduğunu öğrenen Çınar ve Yalın, kızları Yalın'ın dağ evine götürürler. Yapılan plana göre, kimseye bir şey belli edilmeyecek ve Toprak Satır meselesini halledinceye kadar Yeşim ve Defne dağ evinde tutulacaktır. Ama güvenlik nedeniyle elinden telefonu alınan Yeşim, dağ evinde telefon krizine girer. Bu kriz, başına büyük dertler açacaktır. Yalın'ın annesiyle ilgili kutuyu bulabilmek için dağ evine gitmenin yollarını arayan Defne, bir anda Yalın ve Çınar tarafından dağ evine sürüklenince çok sevinir.


Defne balı acaba yine iş başında mıdır? Kutuyu bulması yakın mıdır? Peki dağ evinde her an dibinde olan Yalın Aras karşısında yelkenleri indirmemeyi başarmasının bir yolu var mıdır? Leyla daha ilk günden Toprak'ın kendisinden bir şeyler sakladığını anlar. Bunun nedeninin Toprak'ın onun endişelenmesinden çekinmesi olduğunu anlayınca Toprak'ı çok tek başına bıraktığını düşünerek bundan sonra sevdiği adamın yanında olmaya karar verir. Ama bu yanında olma meselesini biraz abartır. Deniz ise, Yeşim ve Yeşim'in peşindeki adam olayıyla uğraşırken Ezgi'yi biraz ihmal eder. Ezgi önce bozulur ama sonra abarttığını düşünerek Deniz'e bir sürpriz hazırlar. Ama sürpriz yapmaya gittiği Aras Teknoloji'de büyük bir sürprizle karşılaşır.


İnadına Aşk 28. bölümüyle 29 Ekim Perşembe akşamı FOX'ta.

Sitene Ekle
Etiketler