BIST 9.662
DOLAR 32,59
EURO 34,84
ALTIN 2.499,37
HABER /  SPOR

İlle de Kuranyi

Galatasaray ille de Kuranyi diyor başka birşey demiyor. İşte önerilen bonservis.

Abone ol

Galatasaray yönetimi, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp’ın “Mutlaka uzun boylu ve kaliteli bir forvet transfer edilmesini istiyorum” demesi üzerine, Lincoln’ün Schalke 04’ten takım arkadaşı Kevin Kuranyi’yi renklerine katmak için harekete geçti. Kalli, yönetimle yaptığı görüşmede, yeni sezonda takımı tek forvet oynatacağını bildirip, Hakan Şükür ile Ümit Karan’ı bu mevkii için yeterli bulmadığını bildirdi.

Bunun üzerine sarı-kırmızılılar öncelikle Real Madrid’de oynayan Brezilyalı yıldız Baptista’yı almak için büyük uğraş verdi. Ancak Sambacı’nın Copa America’da sergilediği başarılı futbolla değerini katlaması, bu transferi zora soktu. Baptista’dan kesin olarak “Hayır” yanıtı gelmedi ama Cimbom, ümidini iyice yitirdi. Bu nedenle G.Saray yönetime, yeniden Schalke 04’te oynayan Kevin Kuranyi’yi transfer gündemine aldı

LINCOLN’Ü İSTİYORUM


SARI-KIRMIZILILAR daha önce de bu oyuncu ile ilgilenmiş ancak Schalke “Kuranyi’yi satmıyoruz” şeklinde yanıt vermişti. Bonservis bedeli 16 milyon Euro olan Kuranyi “Siz hiç merak etmeyin, ben Schalke’yi ikna edeceğim. Bu sezon Schalke’nin şampiyon olma şansı çok az. İyi bir kadro kurulmadı. Kesinlikle ayrılmayı düşünüyorum. Bu nedenle yönetimle görüşeceğim. Ben, Lincoln’ün takımı G.Saray’a gelmek istiyorum” diyerek, menajeri Wietmann kanalıyla G.Saray’a haber yolladı.

Yönetici Haldun Üstünel ve Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, hem oyuncu ve hem de Alman ekibi Schalke 04’ün yönetimiyle görüşmelere başladı. G.Saray, bonservis bedeli olarak 10 milyon Euro’nun yanı sıra, Necati Ateş ve Ümit Karan’ı da vermeye hazır olduklarını bildirdi. Kuranyi transferinin 1 hafta içinde netleşmesi bekleniyor.