BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,01
ALTIN 2.318,81

İlişkilerde gerilimlere dikkat!..

Terazi burcundaki Venüs ve Koç burcundaki Uranüs arasında etkinleşen karşıt açı ilişkilerde gerilim ve huzursuzluk yaratabilir.

Bugün 1 Aralık Cumartesi... Satürn günündeyiz...

Başak burcunda ilerleyen Ay güne titiz ve çalışkan enerjiler veriyor. Günlük yaşamımızdaki birikmiş işler, düzenlemeler, sağlık ve hijyen ile ilgili konular öne çıkabilir.

Terazi burcundaki Venüs ve Koç burcundaki Uranüs arasında etkinleşen karşıt açı ilişkilerde gerilim ve huzursuzluk yaratabilir. Ani ve hızlı başlangıçlar ya da yol ayrımlarıyla karşılaşabiliriz. Bireysel özgürlükler ve isyankar tavırlar  birliktelikleri zorlayabilir, temkinli olmalıyız.

Akşam saatlerinde Ay, Akrep burcundaki Merkür ile görünüm yapacak. Detay ve ayrıntılara daha fazla takılabilir, gereksiz kuruntularla zihnimizi meşgul edebiliriz. Geçmişe ait bazı konuların gündeme gelmesi, sırların ortaya çıkması da mümkün.

Ay 17:50’de Terazi burcuna geçecek. Gece saatlerinden itibaren Ay, Yay burcundaki Jüpiter ile uyumlu görünümde olacak. Bu iyimser ve güvenli enerjiler verebilir. Denge ve uyumu daha kolay sağlayabiliriz.