BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.438,07
HABER /  GÜNCEL

İlhan Mansız kızı Aimee görenleri şaşkına çeviriyor

İlhan Mansız kızı Aimee'nin görüntülerini paylaştı. İlhan Mansız'ın kızı Aimee çok büyümüş. İlhan Mansız ile kızını birlikte gören sevgili sanıyor. İşte Aimee Mansız'ın fotoğrafları.

Abone ol

Survivor 2017 kadrosuna dahil olan İlhan Mansız kızının görüntülerini instagram hesabından paylaştı. İlhan Mansız'ın kızını gören sevgilisi sanıyor. Büyüyüp genç bir kız olan Aimee Mansız, İlhan Mansız'ın yabancı sevgilisi Ninan Ritter ile olan ilişkisinden dünyaya gelmişti.

Aimee Mansız ile yakın bir ilişkiye sahip olan İlhan Mansız onunla ilgili fotoğrafları 'bebeğim' etiketiyle paylaşıyor. Aimee Mansız 'ı itinayle medyadan uzak tutan İlhan Mansız, son haliyle de dikkat çekiyor.


İLHAN MANSIZ KAÇ YAŞINDA?
İlhan Mansız'ın kızı büyürken yıllar ona da acımamış. Artık yaşını gösteren İlhan Mansız beyazlayan saçlarıyla dikkat çekiyor. Almanya doğumlu olan İlhan Mansız 42 yaşına girdi.

İLHAN MANSIZ ASLEN NERELİ?
İlhan Mansız Türk futbolunda gurbetçi futbolcular listesinde yer alıyor. Almanya doğumlu olan İlhan Mansız aslen ise Eskişehirli. Ailesinin büyük bir bölümü hala Eskişehir'de ikamet ediyor. Bir ayağı da Almanya'da olan İlhan Mansız ise İstanbul'da yaşıyor.