BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.309,13

İkizler burcunda dolunay var

Ay 08:38’de Yay burcundaki Güneş ile karşıt açı yapacak ve 0° İkizler burcunda dolunay meydana gelecek.

Bugün 23 Kasım Cuma... Venüs günündeyiz...

Dolunay fazındaki Ay 07:10’da İkizler burcuna geçecek. Ay 08:38’de Yay burcundaki Güneş ile karşıt açı yapacak ve 0° İkizler burcunda dolunay meydana gelecek.

Hava elementinin değişken nitelikli burcu İkizler bilgi, bilgi paylaşımı, haberleşme, basın ve gazeteciler, eğitim, öğretim, ulaşım, trafik, ticaret, akrabalar, yakın çevremiz ve kardeşleri temsil eder ve dolunayla birlikte bu alanlarda belirgin etkiler ortaya çıkabilir. Çok fazla haber duyabileceğimiz, hareketli bir dönemdeyiz.

İkizler-Yay hattındaki dolunaylarda bilgi ve bilgi alışverişi çok önem kazanır, dolayısıyla hem kendi hayatımızda hem çevremizdeki haber trafiği yoğunlaşır. Duyacağımız haberler gerçek bilgi içerebileceği gibi, yüzeysel, hayal ürünü ve dedikodu niteliği de taşıyabilir.

Eğitim ve seyahat konularıyla daha fazla uğraşabiliriz. Dolunayın yönetici gezegeni Merkür de  Jüpiter ile birlikte Yay burcunda ve Balık burcundaki Mars ile zıt açıda… Zihnimiz kendi inançlarımızdan etkilenebilir ve aşırı idealist, iyimser, özgüvenli olacağımız için gerçeklerden uzaklaşabilir, dürtüsel davranabiliriz. Dengeli ve sağduyulu olmaya çalışmalıyız.